Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Vidi se na pojedinim slikama izuzetna zainteresovanost pojedinaca da nešto čuju i nauče. Osim toga mogu "da se dodatno osposobe da koordiniraju procese javnih konsultacija pri donošenju pravnih dokumenata na razini BiH", odnosno da kreiraju pravne dokumente onako kako im se to naredi od onih koji dižu ruke pri glasanju u tom istom Parlamentu BiH.
Koje glave, koji bojleri
Hotel Termag na Jahorini....zar to nije moglo da se uradi u prostorijama koje već postoje u okviru tih državnih institucija...dva dana??? vjerujem i noćenje i večera je uključena
http://www.cbgi.ba/index.php/2013-12-03-13-56-18/nas-tim a tim ove firme koja uzima pare...svi tečno govore bosanski, srpski i hrvatski! jao šupljatora...
Oderase EU ovi kancelarijski misevi.Obuka 2 dana u hotelu na Jahorini!!!Prije da su trebali pozvati predsjednike i clanove svajeta Mjesnih zajednica na obuku koji bi kasnije svoje gradjane uputili kako da ucestvuju u tim " javim konsultacijama".Ovi sto su debelo placeni valjda bi trebali da znaju a i ako ne znaju obuka na radnom mjestu.
nije to baš tako....to ti ulazi u cifru "pomoć za bih". I onda oni kažu tamo negdje "milioni pomoći otišlo za bih"
izmisljaju izmisljaju..............
ili : kako od vlasti (stranke) tražiti svoje mišljenje ... mrš
Treba nama komplet političare poslat na obuku