Komentari (31)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nerijetko na ulicama mozemo "sresti" stvarna mrtva tijela, tako da nema potrebe za ovim crtanjem. Bolje bi bilo da crtaju "Crne Rupe" jer to nam je buducnost.
Djaba sve kada nema promjena..
Nista nije djaba kada ljudi istinski i stvarno zele promjene. Sve je moguce ako se ulozi kriticna masa truda i energije. Problem je u neodlucnosti i polovicnom zalaganju naroda za promjene.
Prvo se edukujte pa malo ispostujte stare Sarajelije onda cemo razmisliti da Vam damo podrsku, silom nikad..
Prvo se edukujte pa malo ispostujte stare Sarajelije onda cemo razmisliti da Vam damo podrsku, silom nikad..
Sjenicani nisu kreativni nimalo, bolje bi im bilo da crtaju paprike s kajmakom
Hoce SBB na silu vlast,moze ali malo sutra,narod dolazi sebi i bira izmedu losih najmanje loseg a ovi su najgori.............
Bizarno kako se danasnja djeca igraju, u moje vrijeme djeca su se igrala zmirke, ganje ili limuna i narandze.
Kriv si sam idiote, ti i oni koji su glasali za ove koji su na vlasti, trazili ste gledajte.
Chanel II sto provali Ludaka da ti skidam kapu sa glave..Ludak preporucujem da se sklonis sto prije sa klixa najdreg portaLa..!
nije to odraz stanja covjeka, vec odraz stanja drzave... svi smo mi zarobljenici sistema...
Svi smo mi mrtvi, samo se redom sahranjujemo.
Ivo legenda :) .