Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hajde,nadamo se da ce Vlada ovim cinom imenovanja novoga direktora pomoci da ova firma konacno stane na noge,iako ju je kriminalna SDA u zadnjih 20 godina opljackala i unistila do kraja.
Na kraju je ipak prihvatio funkciju, ali tesko da ce uspjet popraviti stanje u Hidrogradnji. Nek mu je sa srecom !
Teško da će bilo ko popraviti toliku štetu koju je Sda napravila ovom pa i mnogim drugim preduzećima, najveći problem u BiH je što niko ne snosi nikakve posljedice za tolika kriminalna djela, nadam se da će se to u budućnosti promijeniti, u suprotnom... Ode ovo sve u heleć!