Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
MA TO NE TREBA SUDIT UBIT ODMA
NAJVEČI ORDEN KOD SRPSKOG NARODA JE HAG
Kada če neko od novinara istražitelja objaviti statistiku, oni koji su optuženi i na koje kazne, pred haškim i domačem sudstvu, pa da se slijepcima predoči aargument da je cijeloj BH, bio namjenjen genocid. Ko trba da odgovara za dokumentaciju SDS-a, o sudbini sarajlija. Da su pripadnici JNA, sa paravojnim formacijama SDS-a ušli u Sarajevo,sarajlije nebi ništa bolje prošle od prjedorčana, fočaka, zvorničana, i ostalih gradova gdje su četinari načinili zločin i genocid.
CERNO-GUSLAR SRPSKIH MONSTRUMA, SILEDZIJA, KRVOLOKA, VAMPIRA I HRISCANSKOG PRIMITIZMA-PAGANIZMA RAD-OVAN KOLJAC !! Sjeme im se ZATRLO ZA SVA VREMENA !
Čitav postupak ide ka tome da se rezultati zločina i genocida moraju poništiti, a ne da se formira u sred evrope genocidna tvorevina i da nosi ime naroda čiji su pripadnici to počinili.
@BeHa Na istoj smo frekvenci ... Tek toliko da covjek povraca na ljudski rod!!! Fuj !!! i do smrti fuj !!!
Sto ce slika krvnika ?Odvratni ste!