Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Postovani, zamolio bih vas da ispravite recenicu gdje se pominje 6000 rijetkih bolesti u BIH, a zapravo se radi o 6000 bolesti u svijetu. Hvala puno
uvjek sam bio volonter pa sam se i u prvi red proguro hahahah
ovo urano drustvo je bas briga za zdrave a kamoli za nekog ko je bolestan. tuga ziva da povracas.normalni ljudi su taoci ove vlasti u bih
Moja rs ima rijetku bolest....genocidnu .
oboljeli od ceste ili rijetke bolesti su uglavnom marginalizovani, samo ako se ima para, poznanstva ili stela onda sve ide glatko, a ovako trpi i umiri nazor!!!
Na listu rijetkih bolesti stviti bolest za "vlašču", za koju u BH, ima lijek, koji se zove "motka", mogao bi biti skup, i prvi na listi bolesti, i lijekova.
što se ovi srbi ne idu šetati Banja Lukom šta ce ovde bre