Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Da li su ocistili sumicu? Tu je tako smece, trava, polomlkjeno granje. Smetljiste od flasa, automobila, kartona, sprica za drogiranje. Cija je to nadleznost? Za to ne trebaju dodatna sredstva nego redovno odrzavanje.Tu bi mogla prosetati i policija da otjera narkomane. Ima je na pretek na ciglanama ,koja cuva politicare da ima se \" nedaj boze\" nesta ne desi,a koga briga za narod.Divljaci ce opet sve polomiti kada nemamo kulture. Seljak dosao u Sarajevo,i lomi grane jer ga to podsjeca na selo odakle je sljegao.Zato Park treba da i odrzava ono sto napravi.,a ne samo da trazi dodatna sredstva.
Ljuljacke su rucno napravljene od savijenog plosnatog zeljeza, dok se dijete veze industrijskim obicnim lancem koji se koristi u privredi
nece dugo izdrzat
uh jeste se pretrgli