Komentari (115)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
selim i mirko su dobri, ali ko bi ih slušao, a ostali su se dokazali u negativnom smislu
Bas zbog toga sto su dobri,"nemaju sansu"!
Devad Becirevic u opcinu centar zaposljava za 20.000KM. Pokrice za njegov lopovluk je agencija za drzavnu sluzbz FBIH koja legalizuje taj krminal tako sto nerade svoj posao. Pomocnici nacelnka opcine javno govore o Becirevicevom kriminalu.Narocito se pitaju za koju lovu je prlmo Efendic Mevludina za portira.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Slike su cudo, dakle niksic preuzima tako da zlaya ima i dalje uticaj na stranku. To mu dodje nesto kao u rusiji rotacije međedeva i putina.
neka je naš, sve drugo je manje bitno ! preferiram Selima Bešlagića, on je ljuti Bošnjak i valjalo bi da baš on postane predsjednik!
sve pohapsit dok su u coporu lopovi
Samo da ne bude "I posle Tita Tito", tj "I posle Zlatka Zlatko"
Ma smijesno uvijek sve providno kod ovih komunjara, sve se namjesta za onu kozu niksica. Koja je ovo sramota za socijaldemokratiju, kad su je ovakve protuhe privatizirale
Sami pali, sami se ubili. Nisu bitni čelnici stranke, nego članstvo stranke. Veliki broj ljudi koji su socijaldemokrati trebaju BiH. Da li je alternativa SNSD.
Pogledajte https://www.youtube.com/watch?v=rHLC-_pMtOA nece vas ostaviti ravnodusnim
Niksic ne Lagumdzijin cukica, ako njega izaberu nista se nece promjeniti.
Slobodna Bosna pise da Zlatko na sve nacine pokusava da Niksic izgubi
Namjesteno, Niksic je potrcko tite Zlatka, njega biraju za 7-8 dana!
Kako će ovdje glatko uzeti Zlajini poltroni. Žele da prevare narod, ono ode Zlaja pa ćemo biti bolji, a Zlaja će nastaviti da vedri i oblači kao i do sada.
I Sanader je mislio da ce upravljati Kosorkom pa zavrsi u zatvoru. Kad izgubis fotelju izgubis i moc
Puni su oni oraha, teško da će jedan na drugog nasrnuti.
Trebali su onog transvestita Lidiju Kličko kandidovati, za nju bi bila sva gay/lesbian populacija
Što odusta ovaj lopovi Bećirević DZevad od skupšinske klupe. Jah u njoj nemože hapati bagerom kao što hapa kao načelnik općine. Ako bogda sve će on to brzo iskihati.
Što odusta ovaj lopovi Bećirević DZevad od skupšinske klupe. Jah u njoj nemože hapati bagerom kao što hapa kao načelnik općine. Ako bogda sve će on to brzo iskihati.
Što odusta ovaj lopovi Bećirević DZevad od skupšinske klupe. Jah u njoj nemože hapati bagerom kao što hapa kao načelnik općine. Ako bogda sve će on to brzo iskihati.
Taman za dvi godine kad ovi upropasze i ovo malo on glatko pobijedi
Nema Bogičevića, znači namješteno je...
Ako Mirko Pejanović ne bude ja izlazim iz SDP-a ... :D Sve ostalo su lopovi i neznalice :D
jedan od stotinu sdp-ovih komentatora. i jedan od hiljadu miseva koji bjeze. pisam vam se na principe i na partiju
sve smo dogovorili,nermin je novi,tako će sdp definitivno nestati