Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ispravka - da negdje ode.
Uopšte mi nije jasno kako su nekoga mogli pustiti iz zatvora ako je \" ekstremno opasno za civile i pripadnike organa reda\", kako su ga uopšte mogli pustiti na \"godišnji odmor\"? Haha, od kada to postoji godišnji oidmor u zatvorima i to za najtraženije bjegunce. Smiješno. Ovo je politika umiješala svoje prste i pustila ga vani. možda su mu čak i platili put da negdje odu, a sve da bi se usporio proces integracije u EU.
necete me nikada uhvatiti...
Da li sad ova crvena potjernica ustvari znaci da ga love k\'o kera,posto je opasan za civile i policiju. Znaci sad prvo pucaju pa pitaju
ovaj commi je nezaobilazna dosada na ovom portalu, teksirat sve živo mora da komentariše. Imaš li ti žglibo \"pahuzu\" ili G.O.?
najpre ga pustili a sada ga traze
Kakva je ovo drzava hoce li mi iko objasniti?