Komentari (44)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Samo Šamac jaHrane.....
O mrtvim sve najbolje.Tako bi rekao da se trenutno presele na ahiret i ovi sto ga obilaze.
SRAMOTA. Mauzolej izdajniku, muljatoru, prevarantu i dezerteru. Zaslužili su Bošnje sve što ih je snašlo. "20 najtežih godina zajedno" su p... dim prema onima koje dolaze.
Nije mauzolej. Sahranjen u DZAMIJI! Bogtejebo ko da je srednjevjekovni kralj ili svetac. Postao dio vjerskog kompleksa. Dodjes da se klanjas bogu i usput se klanjas i bivsem predsjedniku SDA. Stranka iznad naroda, zemlje, boga... sta jos ima? Postojanje? Stvarnost?
Moj izbor ce biti jedini uistinu nezavisni kandidat - Mirsad Hadzikadic. Za stranacke interese i marionete necu da glasam. #pravipredsjednik
Najbolji iz najgore stranke! Čim mu je Alija dao sda u ruke, a nije svom Bakiru, sve vam je jasno onda. P. S. Slika broj 4,jel ovo koristi aplikaciju za Fatihu?
El-Fatiha.
Nemojte vise bezze pricat kako idemo svi pod zemlju i da nije vazno ko si i sta si bio, moj Djed ne lzei u ovakvoj gotivi.
Da dragi Allah dadne Sulejmanu Tihiću r.a lijepi dzennet i sve ljepote dzennetske.I uz pomoć Allaha da Šefik Džaferović postane predsjednik jer je SDA jedina stranka koja se uvijek brinula za islam u Bosni i gradila dzamije
Ebo te i klempo i svi ti sto si ih nabrojao, a posebno taj kojem se molis botino jedna...
Neprikosnoveni borac za Bosnu i Hercegovinu. Da ga Svemogući nagradi svim Džennetskim deredžama
Strasan borac, odleprso klempo tom tvom imaginarnom prijatelju...
Kuca cvijeca
El-fatiha!