Komentari (48)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Cetnicki se barjak vije na vrh gore Romanije!!! Fasisti su opet u gradu!!!
Od kad ih je Tito pustio u Šeher tu su, ne mrdaju
godisnjica ova i ona,jubilej ovaj i onaj,obiljezje ovo i ono. nikad kraja. ne daju ljudima da misle na druge stvari osim toga. ispiranje mogza se nastavlja u nedogled.
Partizanske jedinice su se borile za narod protiv okupatora i domaćih izdajnika, a svi ovi koji ih mrze mogu ih samo povući za onu stvar.
Budalo
a vidi, ima jedan insan na klixu!
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
http://hr.wikipedia.org/wiki/Rezolucija_Vije%C4%87a_Europe_1481/2006
A spomenik za 4000 pobijene djece i mladosti Sarajeva od strane Savinih četnika koji su 6.aprila sAšli u Civiliziaciju?
...jašta...sađoše ravno među parisku aristokraciju...
Opet ovaj stanovnik guzice commi..pa ja sam i paštete prestao jesti zbog tebe al džaba
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
na čelu petokraka, iza ledja divljak, u srcu mrznja prema svemu srpskom a na usnama allahu ekber. Fatalna kombinacija... Kradu antifasisticku tradiciju i borbu srpskog naroda, oni koji su do juce ... ma da ne pricam, znate i sami ko ste i sta ste bili i ostali.
Smrdiš na masovne grobnice, Smrdine
De se vise odlucite sta ste bili i koga vise volite, da li cetnici ili partizani! Vala dosta mi vas je i vaseg svesrpskog sovinizma... Bolesno fakat!
PRIKAŽI ODGOVORE (9)
I dalje ovi nacisti šire svoje lazi i mitove, a?
Koji si ti kreten i fašista, budalo jedna balava.