Tradicionalni pohod na Igman
0
Obilježena 68. godišnjica "Igmanskog marša"
Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kad bi ovi mogli ustati, nagarili bi oni sve to ponovo do Blajburga!!! Ne bi se Bosnje ni u Blajburgu zaustavile!!!
Gdine Komsic mi smo jevreje cioniste sve gdine Komsicu i samo maskirani komunisti bili neki nasi izdajnici i minderasi gdine Komsic pa cekali svojih pet minuta gdine Komsic a zlocinacki tito nama nije dao drzavu gdine Komsic ni naciju ni jezik gdine Komsic a trebao je da izmisli gdine Kosmic jer mi necemo da budemo nikako servi i gdine Komsic mi smo Hrvati islamske vjeroispovijesti danke gdine Komsic sto ste vi jedini istinski patriota i cuvate nas savez i borite se za pravu istinsku ndh samo saradnja sa curki gdine Komsic i danke deutschland danke usa danke baze danke nafta danke samo otet imovinu komunistima gdine Komsic a znamo mi da si ti se borio za nasu islamsku deklaraciju gdine Komsic i naseg Aliju sa nasom dragom bracom iz raznih zemalja a gdine Komsic danke usa sto su ih doveli gdine komsic i danke deutschland NDH4EVEr!
Sta imamo mi obiljezavat ovo gdine Komsicu kad smo mi muzej zlocinca Principa preimenovali u muzej Franca Ferdinanda i mi treba otvoreno da kazemo svijetu koji je nas prepoznao kao istinske patriote da smo mi bili za Franca Ferdinanda i za Firera a ne zlocinca komunistickog Titu i gdine Komsic vi kao istinski patriota znate da se moj dido i tvoj i svi borili protiv zlocinca Tite i tacka!!! Treba rec iskreno gdine Komsicu i u lice svima da mi uvijek danke deutschland i gdine Komsic nama Franc Ferdinand dao da vladamo nad zlocinackim servima iako smo manjina bili gdine Komsic i ne voli niko zlocinca Titu gdine Komsic to je komunista crveni gdine Komsic a mi samo ndh i Poglavnika gdine Komsic i samo saradnja sa turskom gdine Komsic vi ste istinski patriota samo razumijem ja da treba otet imovinu zlocinackim komunistima i nek ste to uradili gdine Komsic vi ste nas istinski maskirani patriota i ne dajte imovinu komunista gdine Komsic jer to je sve nasa begovina gdine komsic
Moj rahmetli dido je bio u Bleiburgu a ne na Igmanu da se zna i tacka!!! NDH4EVEr!!!
Mi istinski patrioti Hrvati islamske vjeroispovijesti smo bili Poglavnikovi i Firerovi i nemamo nista s igmanskim marsom i komunistickim zlocincima servima i Titom zlocincem sto je ubio mog didu u Bleiburgu zlocinac spijun ruski kamenjarski preobucen i ubacen da nas istinske patriote unisti i mi smo samo zlatne zube jevrejske skupljali za kupovinu oruzja kasnije i nas alija sve to kasnije dokazao da mi nismo za komunizam nego za jednu jedinu od bosfora do beca danke deutschland i danke curki danke braci saudi arabije i ostaloj braci a komsic nas ndh istinski patriota samo to ko fol da nas cnn ima cime pokriti kad krene o servima zlocinscima genocidnim sve mi to preuzmemo i sebi pripisemo i zlocinci servi su gotovi il u drinu il preko drine u kamenjarske ukrajinske pecine odakle su dosli NDH4EVEr!!!
Da li su i ovog prezivelog boraca Prve proleterske brigade Zdenka Duplančića iz Beograda vredjali da je chetnicki vojvoda i da ce ga na traktoru spremiti nazad za Srbiju?
Muslimani nemaju osjecar srama i sramote, zato i slave ovaj datum. A pola sata nakon proslave ponovo ce nastaviti da Srbe zovu chetnicima, da iz treba na traktorima poslati u Srbiju. Muslimani, digli ste vasu zlocinacku ruku protiv pogresnog naroda, to ce vas kostati vise nego gubitka BiH.
OVAKVI KAO cro NE MOGU SE PROBUDITI NIKADA.. TO SAMO TREBA UTUCI KAO BIJESNO PSETO... NAZLOST U BiH OVAKVIH JE 95%..VALDA DOSLO \"NJIOVO\" VRIJEME JER IM SE TAJO OLI TI BABO ZA TO \"BORIJO\", A TO STO SU U TORU TO NJIMA NE SMETA I NE SMRDI IM JER JE TOR NJIHOVO, DJETINJSTVO, MLADALACKO DOBA I STAROST...JOS KAO PUBERTETLIJE UCILI SU SE SEXATI NA OVCAMA I KRAVAMA... SAD D R K A J U PO BANJALUCKIM I SARAJEVSKIM LIFTOVIMA..
ne slave muslimani nego antifašisti. Ako među njima ima muslimana, tim bolje. Ali iz prve ruke te uvjeravam da je bilo tu i mnoštvo srba i hrvata na obilježavanju marša. Vjerovao ili ne, izvan tih zidova u tvojoj glavi, kada skineš obojene naočale koje su ti zadjenuli i sa očiju obrišeš silni gnoj nacionalističkog konjuktivitisa uvidjet ćeš kako postoji još mnogo svjetova. Mnogo krugova i mnogo više šarenila od tvog, trobojnog, krvavog, zatupljenog. Bili su gore antifašisti koji nisu pitali jesi li musliman, pravoslavac, katolik,... Ljudi koji su spustili šije i kape pred kostima i mukama onih koji su se borili za slobodu, za razliku od ovih koji se bore za zatvor u vlastitom toru. Znam da je u toru toplo, ali zar ne osjetiš koliko smrdi i zaudara?! Probudi se, pogledaj!
muslimani slave prelaz 100% srpske brigade iz sumadije preko bosanske planine [u brigadi nije bio NIJEDAN muslina niti croat] .. dok srbi to ignorisu .. eto bosanske ironije