Komentari (46)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Tvoj do groba Aljo,vjecni Ti rahmet .Da se Alija pito` Bosna bi bila do Drine al dok je holbruka i zapadno cetnicke gamadi Bosna je do Kozje Cuprije.Do Oluje 2 naravno.
Daj skinite ovo govno konacno. Jebo Vas Alija u supak. Radi njega i ostalih debila nam je ovako... Ma bjaaaazi, bjaaazi.
Lupas sevdalija! Ko to ima pretenzije od susjednih zemalja da ti uzme \"tvoju\" bosnu? Srbija? Hrvatska mozda?????????? Kao sto rekoh i stojim iza toga,.....trabunjas! Ako neko ima neke pretenzije onda su to bosnjaci, narocito u posljednje vrijeme a to se ogleda kroz bezbroj faktora ali mene dotice onaj jedan a to je vas odnos prema Hrvatima u federaciji! I moram ti reci da ce vas taj vas bahat i naduvan odnos dugorocno kostati VRLO MNOGO! Smetnuli ste suma valjda da smo mi \"federalni sporazum\" potpisali kao RAVNOPRAVAN PARTNER u svemu pa i u podjeli vlasti ali se desava sto se desava a to je da nas polako hinjski i kurvanjski gurate u drugi plan i sebi dozvoljavate da nas jos zovete manjinom. Vidjet cete uskoro sta vam ta \"manjina\" moze napraviti! Samo cekajte i gledajte. I upamti sta ti sada govorim, sjetit ces me se siguran sam,nesto kasnije. A posto ti mene nazva misionarom da tebe misionar malo podsjeti na neke aspekte iz dalje i blize proslosti nase zemlje. Tacno je da je nasa zemlja kroz povijest uvijek morala da se bori za svoju slobodu. I onda kad je drzava bila najjaca i najcvrsca i kad se za njene kraljeve i kraljevstvo znalo u cijelom svijetu, dodjose Turci. I sta biva???? Umjesto da se svi odupremo toj najezdi varvara sa istoka, vasi se djedovi poklonise i priklonise tim istim zulumcarima, cak i svoju djecu dadose da se bore za sultana. I sve im-vam prosto bilo da i svoju krscansku vjeru niste pogazili i uzeli njihovu zlikovacku agresorsku. I tome, kako mi u Bosni znamo reci ,ODE SVE U HELAC! Samo sto vi ne zelite i necete da priznate te fakte. No priznali vi ili ne, cijelom svijetu polako stavri postaju jasnije i bistrije. Odtud valjda i posljednje izjave nekih visokih sluzbenika i medjunarodnih posrednika! Jebiga, sta cu vam ja kad ste vecina talentovano glupi i ne vidite da sjecete granu na kojoj sjedite. Osvjestit cete se tek kad padnete na zemlju. Ja se samo bojim da taj \"pad\" ne bude sa malo visocije grane nego posljednji put! I molim te, kloni sei ubuduce drzanja predavanja bilo meni bilo kome drugom. Previse se plitak i ogranicen da bi tui bio u poziciji da nekog ucis o njegovoj povijesti. Pa vi se i danas kitite istorijom titulama i znakovima i znamenjima nekih drugih. Nista cudno, kad svoje nemate a opet nemate snage da priznate srcem ono sto je nekad bilo i vase. Jebiga, neko ce od vas morati. Mozda ne vasa generacija ali mozda vasa djeca pokusaju ispraviti pogresku svojih predaka. Razmisli dobro. Nije tesko ako se ima volje i licnog dostojanstva! Ako!
iskreni 23.10.2008. u 12:05 Ajd alaha ti , TI sto si pao u sevdah, objasni nam sta ti znaci misao:\"hvala dragom Bogu, sto ti pokloni taj put, a nama sto znamo da je zavrseno lutanje po davno prisvojenoj zemlji\"! Ne mogu da dokucim a trudim se bas! Od koga davno prisvojenoj zemlji??? Sta trabunjas? hehee bas se iznenadih kad ugledah komentar :) ev dragi misionaru, mal cu dotaknuti srz komentara, pa valjda ces moci dovrsiti to sto si pokusao razumjeti iz mog komentara jel ti kad udarilo u glavu da nasu zemlju prisvajaju i svojataju mnogi ljudi........dali si svjestan da je nasa zemlja prolazila kroz mnogo razlicitih paktova, kraljevstva i bila djelom ujedinjenih naroda i drugih drzavotvornih jedinica......uvjek se desavalo da raspadanjem tih zajednica, nasa zemlja pati kroz razlicita svojatanja i polaganja prava na nju..... ako shvatas o cemu pricam, onda bi trebalo da je jasno da je postojalo, ai sad postoji jako mnogo naroda, nacija, drugih drzava, pojedinaca ciji ideoloski cilj je direktno vezan za prisvajanjem BOSANSKO-HERCEGOVACKOG teritorija.... e sad, nama nije nikakav problem prisvajanje i ucjenjivanje od velikih zemalja u svijetu, sto se desava i sada, ali je problem prisvajanje od strane susjednih drzavotvornih jedinica. dakle davno prisvojena zemlja bi bila od tih zemalja koje su nasi susjedi i koji vjecno pokusavaju da je svojataju dragom predsjedniku se divim sto je izdrzao do kraja na svom putu ! Bosna i Hercegovina je bila i ostala zemlja njenih naroda.
Ajd alaha ti , TI sto si pao u sevdah, objasni nam sta ti znaci misao:\"hvala dragom Bogu, sto ti pokloni taj put, a nama sto znamo da je zavrseno lutanje po davno prisvojenoj zemlji\"! Ne mogu da dokucim a trudim se bas! Od koga davno prisvojenoj zemlji??? Sta trabunjas?
masala .. sta mu rece ziv ti nama bio presjednice il ak nista drugo makar se vrtio vjecno po glavama nacije BOSANSKE a i sire tvoje ucesce, nikad nece biti zaboravljeno, a ak bude trebalo iz svake sarajevske ulice na svijetu, organizovat cemo ljude da budu pocasne straze i da svijet zna da jos uvjek pratimo tvoj put od svih kraljeva i banova i pasa, najdrazi mi bjese BEG SARAJEVSKI najiskrenije, hvala dragom Bogu, sto ti pokloni taj put, a nama sto znamo da je zavrseno lutanje po davno prisvojenoj zemlji Bogom se kunemo, da robovi biti necemo !!!!!!!!!!!!!!!!!!
kinta kunte, kinta-kunte manijace podanicki komadicku - jadnicka od sranjozlobinoga roba - preko save ispred biste lika jije podvrste krivouste puni usta s 4 prsta, a onda preko drine ispod biste zlobinog ti sranje dopuni si usta sa 3 prsta. glozi kosti prokleti lesinaru. kratak ti bio podanicki kinta-kunte robovski vijek, i da - ugodan tijek.
ajde bona, jebo te ovaj pickousti, sta si se raspilavila kao da si mu tvrd kurac drzala u ruci! :-)
,,naivna\'\' hanko, Buduci da su r.Aliju priznali i (javno) maksimalno postovali svi relevantni faktori uvodnim dijelom mog gornjeg komentara obuhvatila sam sve te tada bosanskohercegovacke spodobe iz sva tri naroda, ukljucujuci posebno tada - ,,ostale\'\' - kasnije - klerofasiste, ubice i lesinare - najvece Hrvate, Srbe i Bosnjake - izrode ljudskoga roda - opet se ograđujem sa odavanjem casti rijetkim izuzecima, po kojima se danas najvise pljuje, prije svega po clanovima njegove porodice, familije i rijetkih mu iskrenih prijatelja. Ovim komentarom bih zavrsila svaku diskusiju na temu - uz jos jedno predavanje vjecnog rahmeta ciste i plemenite duse - Prvog Predsjednika Predsjednistva BiH - r.Alije Izetbegovica - El - Fatiha
Steta smo sto ga osim Bosnjaka u Bosni niko nije prizavao. Dva konstutivna naroda u BiH imaju svoje preesjednike itako da im Alija im nikada nije trebao niti ce.
Vrlo su rijetki ,ljudi\'\' koji su bili uz Aliju zato sto su ga ,,voljeli i postovali\'\'. Veeeeelika vecina njih su u njemu prepoznali idealan milje za vlstiti uspjeh koji je i danas u sluzbi njihovog laznog patriotizma, kojim su iscrpljavali stranku, preko stranke narod a preko naroda drzavu. ******************* Cast vrlo rijetkim izuzecima. ******************* Kad vec skoro citav zivot nije zivio u miru, zasluzio je barem vjecni rahmet njegovoj plemenitoj, cistoj dusi. ******************* Prvom Predsjedniku Predsjednistva BiH - El-Fatiha
Realno gledajuci narod i drzava koju si vodio neznaju da ti se zahvale nek je na cast svakom pojedincu a i drustvu .Povijest te pamti predsjednice.E dasu uz tebe bili kad je trebalo onako kao za vojne knizice i ostalo nebi imali ovo sad sto imamo.Nek ti je vjeciti rahmet predsjednice.
Znam samo da mu je na dženazi bilo 200.000 ljudi. I da su se poslije njegove smrti svi od reda utrkivali ko će bolju izjavu dati. Branio sam ovu zemlju i danas me trnci obuzmu kad čujem njegove govore na TV-u. Nezamjenjiv je on bio, samo je imao loše okruženje.
ma boli me kurac kakav je tito bio, ne znam a i ne interesuje me. znam da je aljo bio kralj. uradio je mnogo vise nego sto bi bilo ko mogao da jhe bio na njegovoj poziciji. to vise i ptice na grani znaju:). proslost je ono sto se ne mijenja, de sad vi pametnjakovici, imate priliku pa uradite nesto sto ce svima nama poboljsat zivot. nemo jte sada da serete poslije bitke, e moglo je biti ovako e moglo je onaka. nemate vi pojma!. jebem mater svakom ko sekunde kaze lose za presjednika. ZIVIO OBAMA! ZIVIO!!!
alija izmetbegovic se borio za islamsku bih a ne za drzavu SVIH NARODA I GRADZANA gorio u paklu zajedno sa zlobom i njofrom...