Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
To je vrijeme najsposobnijih politickih imena u Bih..Branko Mikulic,Hrvoje Ištuk,Nijaz Durakovic...Nikad vise takvih ljudi...
...gospodo, nemate vi ništa sa ZOI '84...bila je to druga država i drugi ljudi...malo bolji...
Jad i bijeda intelektualaca u Sarajevu.
A GDJE JE RADZINA KCI NEMA JE U PRVOM REDU NESTO NE VALJA KAO I NA OI LONDON 2012
Zamolio bih sve vas ako vam se ukaze prilika da mi pomognete da pronadjem knjigu TURISTICKI OLIMPISKI VODIC koji je izdan neposredno prije olimpijade U vodicu su svi kafici,restorani i sl, koji su dobili dozvolu za rad za vrijeme olimpijade Hvala!
Oni koji su dozivili olimpijadu sa pravom imaju cega da se sa ponosom sijecaju Bilo je fantrasticno!!!!!!!! Prije nekoliko godina sam sa dijecom (rodjena vani) i sa nekoliko prijatelja iz Svedske zelio posijetiti olimpiski muzej i dozivio veliko razocarenje Vidijeli smo samo jedan oronuli obijekat i culi da nikada poslije rata nije ni otvoren Vazno je da pred kapijom stoji policajac koji nesto tu obezbijedjuje
ko je rodjen za vrijeme olimpijade sada ima 29 godina, a vi jos zivite prizivajuci duhove proslosti, malo o olimpijadi, malo o genocidima nad bosnjacima (koji tada nisu ni postojali, al' hajde...sve za mitologiju, mitologija ni za sta) a malo trazite sadaku od svijeta ma daj vise..s....j...a..s..i...t..e.. kriminalni neradnici, a ni narod koji vas bira godinama nije nista bolji, niti je sta bolje zasluzio nego ostanite na sada samo svojih 12% i ne mrdajte odatle i svima ce (bez vas) biti bolje, a na sadaku zaboravite, jer doslo je vrijeme da platite sto za sve dugujete u svakom smislu te rijeci-od racuna do ratnih zI0clna!
@axa DRZAVA BOSNA I HERCEGOVINA:-) A za onu secesiju i separatizam imas mahanje:-) Ili put za Srbiju:-)
jos jedan u nizu ublehaskih "derneka" ciji je osnovni cilj uzimanje para iz drzavne kase koja je na jaslama poreskih obveznika s ciljem svedskog stola I koje dnevnice.
Da li SARAJEVO razmislja da vrati one pare koje smo izdvojili za ZOI 84 ili misle da ce im to biti oprosteno. Mislili su da ce SEPERATISANJEM i SECESIOM natjerati one koji su najvise ucestvovali da zaborave.
wtf?! cuj godisnjica OI.. jesmo mahalasi, ublehasi, propalice.. kroz koju godinu cemo obiljezavati dan kad je GRAS kupio novi tramvaj ili stavio neku krntiju u pogon.. bice svecana sjednica..
Kakav deb.ili.am mati moja!
@dominik,sta bi sa antem sucicem i aferom sume kada ode na robiju?? sta bi sa antinim sinom sto je silovao djevojku pa i on za tatom na robiju?? je li u zamjenu za slobodu dao svoje mjesto?? sta bi sa parama od paljanskih suma sto ante proslijedi u bg?? previse si slusao internacionalu hihihihih
tesko je bez srba i hrvata stvarati gospodo,pogledajte sportske centre kod komsija,uslove za sport,sportske rezultate itd....delegat commi ce naravno da se slozi jer u dubini njegove ceznje za drugovima krije se njegova kriza identiteta,potajno se stidi sto ga je skaka posjetio i kroz divljenje drugovima se zapravo divi srbima i hrvatima koji ga nikada nisu prihvatili do kraja a toliko je bio odan hihihihihihih
trebate vi u sarejevui biti zahvalni za zoi84 bivsem gradonacelniku, danetu maljkovicu (prije sucic ante) koji je odradio izvrstan posao u pripremi i lobiranju. to je bio covjek s vizijom i mudima, znao je o svjetskim trendovima, (svi ovi pozderci-mikulici-sucici uskocili su naknadno, i dobri su bili takodjer). ovi danasnji jmoralni i intelektualni kepeci ne bi gosp. danetu mkogli ni cipele cistiti.
http://www.avaz.ba/vijesti/teme/lijanovic-bez-osnova-podijelio-11-milion-km..........................................
Pa furka je u besplatnoj hrani,picu,fotkanju za medije,mljevenju u suplje i prazno i naprdjivanju u davno proslim vremenima.