Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hrvatska nije zlocinacka, suprotno. Borili su se na ansoj strani a fodci cemo ako Bog da i ne samo do Banjaluke. Onaj ko se osjeca bosancem neka ga gdje jeste. Onaj ko zeli biti srbin ili hrvat, mars iz Bosne. Svi smo bosanci ssmo sto nas ima muslimana, katolika, kriscana i ostalih. Nemoze biti srbin iz bosne kao ni hrvat. Oni su bosanci druge vjeroispovijesti. Problem je u nasim politicarima sto nesmiju guzicom da maknu da udare sakom od stol i kazu ovako je kako mi kazemo i gotovo. Isto tako nepratim bht1 nikako jer kad sam vidio cerilici na drzavnoj gv zgadilo mi se. Zar smo se zato borili.
Tišina Mujo nemoj da te dogodine iskopaju
Kada čujem kako pričaju o marincima i kojekakvim specijalnim jedinicama a zaboravljaju da su njihovi očevi sa lovačkim puškama branili domovinu od tad 3 na svijetu vojske , JNA i ostalih pravoslavnih majora, koji su stigli iz Rusije,Makedonije,Ukrajine... te jedinica HVO kao i Autonomaša. TO SU VAM HEROJI !