Komentari (53)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sad će handžar istoričari sa diplomom iz mejtefa da objasne šta se stvarno dogodilo. Haj da čujemo.
SLAVA IM!
mundzosi ne kitite se tudjim perjem,vi sa partizanima imate veze isto koliko i moja baba sa Bred Pitom.
u partizanima su najbrojniji bili Srbi, nakon prelaska iz cetnnika !
Muslimani..ne kitite se tuđim perjem..vas je u partizanima bilo svega 2,5%...što će reći svaki 40-ti je bio musliman...i to su reči Tita kad ga je Čerčil pitao koja je nacionalna struktura u partizanima.....imate sada internet pa slobodno proverite...
@25.11. Žali ti sebe što tako razmišljaš
BOSNJACI ne zaboravimo pretposlednji GENOCID kada je srpska pravoslavna stoka,srboc.etnici 1942 godine u Bosnjackom Gradicu Foca POK.LALI 10 000 Bosnjackih civila,djece,staraca!Ne zaboravimo NIKAD sta su radili Turska k.opilad cigani srbi nad Bosnjackim Narodom i NE OPROSTIMO NJIKAD!!!
@Bezbeli Bila je na nasoj tv jedna dobra ruska emisija koja se bavila Titom, sa dosta svedocenja i dokumenata iz arhiva SSSR. Sta se tacno dogodilo: Naradnooslobodilacka vojska (NOV) je bila prakticno unistena na Sutjesci po citiranim izjavama clanova vrhovnog staba, oni stu tada mislili da su porazeni i razbijeni, a onda se desilo \"cudo\", kako su rekli - Italija je kapitulirala i Hrvati iz Dalmacije masovno prilaze NOV-u i spasavaju ga. Do tada su Srbi cinili vecinu boraca NOV-a, a od sept. \'43, Hrvati dobijaju inicijativu. Srbi su bili glavna snaga u jednom periodu, u drugom su to bili Hrvati. Srbi ponovo postaju najbrojniji posle mobilizacije u oslobodjenoj Srbiji krajem \'44. Tako da, pobeda nad fasizmom je zajednicki srpsko-hrvatski uspeh. A da, Bosnje su za sve to vreme \'41-45, ispijali fildzane i cekali da doleti Aladin na carobnom cilimu i proglasi kraj rata.
koji si ti d.ebil.......zao mi te..ali fakat, stvarno mi te zao....
ANTIFASISTICKI POKRET II SVJETSKI RAT DOKAZUJE JOS SAMO JEDNO-BOSNA I HERCEGOVINA JE VLASTNISTVO BOSNJACKOG NARODA-BILA,JESTE,OSTACE!B O S N J A C K I NAROD JE BIO JEDINI NAROD U EUROPII-BEZ F A S I S T I C K O G POKRETA-JEDINI!Zivila vjecno Bosnjacka Princeza Bosna i Hercegovina bez srpske fasitoidnogenocidne bolestne stoke-srba!
ne bosnjacki narod nego bosanski srbi,koje ste vi i hrvati pobili zajedno sa njemcima,nemoj da te cujem vise
jel to ona bitka u kojoj je tito izvukao svoj suppak dok su Bosnjaci ginuli, bitka u kojoj su partizani bili najsigurniji ( uostalom kao i cijeli drugi svjetski rat ) kad prolaze kroz bosnjacka muslimanska sela, za razliku od toga kad prolaze cetn.ickim selima, , ili usttaskim kamenjarskim leglima po Hercegovini, a da bi ih priznao kao Muslimane tek 1974. godine ?? bravo za zatuccane bosnja komunjarske ovce, koje tog bravara jos uvijek obozavaju kao svoje komunjarsko bozanstvo..
Ovi gore iznad mene su dokaz da su (h)istoricari najveci propalitet nauke, nikad nista dobro svom drustvu nisu donijeli.
ZNA SE,da je NAJVISE ZRTAVA DALA BOSNA I BOSNJACKI NAROD!Bosna i BOSNJACKI NAROD odbranio je danas malu srbiju od Njemacke velesile!Oni genocidni fasisti srbi koji misle,da ce srpski fasizam maskirati iza \"antifasizma\"..blago receno-naivni su!SMRT SRBIMA LAZOVIMA I GENOCIDNIM FASISTIMA!!
PRVA POVELJA VELIKOG ZUPANA STEANA NEMANJE DUBROVNIKU JE 1183,PA POVELJA SPLITU DVE GODINE KASNIJE POVELJA KOTORU,BUDVI,...SVE TE POVELJE SU PRE POVELJE BANA KULINA DUBROVNIKA 1189! ZNACI NI SOPSTVENU ISTORIJU NE ZNAS! UGOVOR IZMEDJU FRIDRIHA BARBAROSE I STEFANA NEMANJE JE ISTO PRE TOGA, A PRE SVIH NJIH..NEKIH 260 GODINA JE SACUVAN ZLATNI PECAT KNEZA STROJIMIRA IZ 9 VEKA!
PRVA POVELJA VELIKOG ZUPANA STEANA NEMANJE DUBROVNIKU JE 1183,PA POVELJA SPLITU DVE GODINE KASNIJE POVELJA KOTORU,BUDVI,...SVE TE POVELJE SU PRE POVELJE BANA KULINA DUBROVNIKA 1189! ZNACI NI SOPSTVENU ISTORIJU NE ZNAS! UGOVOR IZMEDJU FRIDRIHA BARBAROSE I STEFANA NEMANJE JE ISTO PRE TOGA, A PRE SVIH NJIH..NEKIH 260 GODINA JE SACUVAN ZLATNI PECAT KNEZA STROJIMIRA IZ 9 VEKA!
U komunizmu smo imali državu,a šta sad imamo?Tito je najbolje što se desilo muslimanima,25.11. izjednačio ih je sa Hrvatima i Srbima.U komunizmu je običan radnik bio čovjek,svako je za svoj rad bio priznat,a šta je sada.Dobili smo demokratiju u kojoj se ne cijeni ni učitelj,ni doktor,a kamoli radnik.Svi imaju ko neka prava,a u biti niko.Ljudi su i u komunizmu mogli upražnjavati vjeru,ali većina ih nije jer nije imala koristi od toga,a sad kao nisu smjeli.