Komentari (30)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
kao presjedavajuci vijeca ministara duzni ste da pokrenete istragu i zatrazite izvjestaj o tom kriminalu i desavnjima sa strmice radi javnosti i da oni koji su odovorni za propuste u evidentnom radu budu sankcionisani i pozvani na odgovornost, jer to nisu male stvari i nesmiju se dogadjati u policijskim agencijama koje trebaju da se bore protiv kriminala i korupcije a ne da ih imaju u vlastitim redovima sramota.
kao presjedavajuci vijeca ministara duzni ste da pokrenete istragu i zatrazite izvjestaj o tom kriminalu i desavnjima sa strmice radi javnosti i da oni koji su odovorni za propuste u evidentnom radu budu sankcionisani i pozvani na odgovornost, jer to nisu male stvari i nesmiju se dogadjati u policijskim agencijama koje trebaju da se bore protiv kriminala i korupcije a ne da ih imaju u vlastitim redovima sramota.
pa gospodine spiricu zatrazite istragu kako se navodi u granicnoj policiji , i toj famoznoj aferi strmica, svercu ciareta i prijetnjama covjeku dali je zaista tako bilo, dali se dogodio kriminal , sverc, dali je ta sluzba pokusala da to prikrije, pozovite na odgovornost te ljude rukovodioce, to nisu male stvari a javnost ima pravo i potrebu da zna sta se zaista izdogadjalo tamo.
koliko je opste poznato da je kabinet predsjedavajuceg vijeca ministara vec duzi period upoznat sa aferom i kriminalom na strmici i u opste u granicnoj policiji kao raznim zloupotrebama a rak rana te institucije jeste upravo slucaj strmica granicni prelaz gdje je otkriven organizovani kriminal vece milonske vrijednosti koji je prikriven i zataska od pojedinaca iz institucije granicne policije bih.
ako oba ima vasu podrsku gospodine onda vam kao presjedavajucem ministara evo informacija ako niste dosad obavjesteni o pocinjenom organizovanomkriminalu i medjunarodnom svercu u kojem su umjesani pojedini visokopozicirani sluzbenici granicne policije bih, vrednost sverca i kriminala je preko dva i pol milona km, nejasno je zasto ta institucija granicne policije nikad nije pokusala da bar sprovede istragu jer je njenom covjeku tj policajcu preceno smrcu zato sto je to sprecio i otkrio, moralno i zakonski bi bilo da se ova afera i ovaj slucaj istjera ne cistac zbog poruke svim pripadnicima ministarstva bezbjednosti koji u vecini zanaju sta se dogodilo covjeku,jerr je to do sada bila losa poruka kako drzave bih, tako i drustva covjek je radio svoj posao i stitio interese bih i njene granice nije obavljao i radio tamo svoje poslove stoga je drzava bih i njene institucije obavezne da stanu u zastitu i pomognu hrabrom covjeku za primjer drugima da se posalje pozitivna poruka.
pretorijanac, a da mi ga ti malo OBAlis?
mislim da je ovo najprofesionalniji politicar iz rs-e
I s.j.e.b.a.l.i. se kad su nasli kamenje u oba bezvrijedna bubrega...
Ne seri budalo muslimajmunska 1
Nemojte mi šta zameriti meni su na Kosova izvadilji OBA BUBREGA
Meni je čudno da jedan Srbin podržava jednu državnu instituciju,nisam navikao na to.
Jeste pap.ci OBA je Srpski Obavještajno bezbjednosna agencija OSA poturak verzija Obavještajno sigurnosna agencija Znaci figurativno nasi su jaci ;) jer kad krene zl.o mi dodamo nasoj sluzbi D i mi imamo OBAD a vi osicu. Šalu nastranu djeco ,ljudi ova zemlja je neodrziva i valjda to polako svi shvatate. Bsnjaci nemate pravo da uzurpirate ime bosna kao da je vasa jer nije budite realni to nikad nije bilo vase jeste neki delovi i jeste kad su bili strani oku.patori tu ali u istini ova zemlja je oduvek bila Srpska to svi znamo. Ali i mi Srbi shvatamo da ste danas narod bajagi ili ne ali jeste i isto tako trebate svoj prostor pod suncem ali to nikako nije cela bih. Shvatite da vas islam je odv.ratan i plasi skoro sve krscane u bih i evropi i vise ga forsirate vecu jamu sebi kopate ili odguravate ostale od sebe. Svako sebi pa cemo da vidimo ko je sposobniji i ko ce biti bogatiji! F R E E R E P U B L I K A S R P S K A
PUUŠII GAAA....
VID VID ŠTA JE BA?
ZUUBAANEE...