Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@RS >Sta je Bosnjani? >Bojite se popisa? niceg , vec ti samo krojimo kurrac kako nam se cefne. i to je sasvim OK dok se ima posla sa zvijerima poput tebe. Kad dodju pametni ljudi sjest ce se s njima i ljudski i posteno razgovarat. sad za sad ce mo jebbavat mater jedni drugim. a stas taka nam sudbina da nas historija nije stedila, pa moramo vracat.
Komentar ti je za gađenje. Dali se to dićiš sa genocidom koji su uradili policija i vojska Republike Srpske nad nenaoružanim narodom djecom ženama uz pomoć Miloševićeve Srbije.Uvijek ste bili samo igračka u rukama pokojnog Miloševića koji je izdao i Kninsku krajinu a i vas u RS-u pa na kraju krajeva i Kosovske Srbe koji su mogli normalno živjeti u tadašnjoj pokrajini.. Sreća pa vas je Nato spasio 95 godine kada je pola Banjaluke i Prijedora već zapakovalo kofere da bježi u Srbiju a opet zbog izdaje vaših voždova. Nemislim ni da ste vi nešto bolje prošli u ovim ratovima od Slovenije do Kosova.
DOK genocidna tvorevina postoji nema popisa stanovnistva i tacka! BiH4EVER!
Smatram da ovakav naćin popisa nije dobar.Ja se izjašnjavam 50 godina kao Jugosloven ateista a ulizica poput mene je bilo polovina bivše Yuge.U našoj jugoslovenskoj narodnoj armiji mi smo se takmičili ko će više puta opsovati boga. Onaj ko je to radio najčešće mogao je napredovati i dobijati činove.Tako smo imali puno generala Jugoslovena koji napadoše cijelu Jugoslaviju.I šta bi sa nama Jugoslovenima? Niko nas ništa ne pita.Hoćemo ravnopravnost. Nećemo da nas broje kao ovce.I na kraju kajeva boli nekog ona stvar šta sam ja, kojem bogu se molim, kojim jezikom govorim i čemu bi ti podatci služili . Smrt fašizmu- sloboda narodu,zatvor kriminalcima.
!? po bh ustavu o konstitutivnosti tri naroda, predstavnici vlasti jednog od tri konstitutivna naroda sada protive popisu po nacionalnom pitanju?! pa koga oni prave idiotima?! sta bi sa VELIKIM BOSNJACKIM patriotama bosnjacima zastitnicima vitalnih NACIONALNIH BOSNJACKIH interesa?!
za popis sa svim gore naznacenim ali da se i svi koji zive u dijaposri popisu i rijesen problem
Šta je Bošnjani ? Bojite se popisa ?! Pa čemu toliki strah, ne bojte se ništa neće to da boli.
@dijsapora Ebiga ti ces morati da se brojis u Svedskoj...
ne smiju nas popisat jeri bice nas vise nego svih stanovnika u bih
E moj mrki, mama nas je tvoja sinoc brojala dok smo se redali na njoj. Molim te reci joj da se plahne malo iduci put, pa ce nas biti i vise!
HAHAHAHAHAHAHA Ne smiju Bosnje da se prebroje :) Zato jer znaju i sami da ce biti i Bosnjaka Bosanaca Bosanaca i Hercegovaca Turaka (ef Ceric No1, sam je javno priznao!) Vehabija Shita Sunita Pitara Manijaka ... :) Pa u cemu je problem drage Bosnje?