Komentari (30)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
tako je to u bosanskom loncu...dodik prospe pricu, tihic nasjede na nju (ne)svjesno i tako u krug vec dvije decenije, docepaju se vlasti i krecu u cerupanje drzavnih preduzeca, a narod ko narod suti i gleda
Ma *** glavonju iz Laktasa, da su ovi "nasi" nesto vrijedni, davno bi oni njega sredili. Osim toga, doci ce drugi glavonja. Ovdje se radi o udruzenom zlocinackom poduhvatu i udruzenoj zlocinackoj organizaciji udruzenoj u cilju rusenja drzave. Takve se treba trpati u zatvor, a ne sa njima pregovorati. U nasem slucaju znaci prvo megdan, pa onda zatvor. Zna se gdje je granica tolerancije, a glavonje su tu granicu davno presle.
Najsmjesnije od svega je kad cetnicka bagra naziva nekog "Turcinom". Idi jado orovjeri svoju DNK pa ces vidjeti da si Turcin.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
ponavlja se politicka praksa koju nacionalisti koriste vec 20 godina u BiH, zavadi narode pa tako ostani na vlasti...sve dok nas budu dijelili u nacionalne torove ovdje nema buducnosti
Srbi iz BiH, koje su preuzeli cetnici potpomgnuti cetnicima iz Srbije rade konstantno na podrivanju BiH i ne pristaju na nikakav kompromis. Sto se tice politickog "Sarajeva", oni imaju pogresnu strategiju. Ne mozes pregovarati sa fasistima, fasiste se treba ograniciti na sve nacine, a to znaci u najboljem slucaju dozivotni zatvor. Srbi kao narod se previse kurce jer nisu dozivjeli veci poraz kao u Hrvatskoj jer su ih Ameri spasili. Nece biti mira i napretka dok se Srbi u BiH, tacnije cetnici jer nisu ni Srbi jednoumni, nece biti napretka. Prvo treba cetnike poraziti do koljena, nakon toga ce biti kooperativni i onda je moguc napredak.
Radi se o organizovanom udruzenom zlocinackom poduhvatu za destabilizaciju drzave, zlocinackih organizacija SNSD i HDZ i spregi sa kriminalnim interesnim organizacijama pod nazivom SDP i SDA. Sva je bi u tome. Sto znaci, "hajmo ih rusit mater im ***" bilo na ulici ili megdanu, nije bitno, bitno je sta je potrebno. Ne mogu oni kao taoce drzati cijelu drzavu decenijama. Vrijeme je da im se jebe mater za sva vremena. Poglavica Crvena Carapa je rekao svoje.
Neka se ukine njihov godisnji odmor i tako nadoknadi izgubljeno vrijeme...
Zastupnicima iz RS-a je poručio da moraju doći na posao i rješavati nagomilane probleme ove zemlje ili da daju ostavke i odreknu se svih beneficija koje su im zagarantirane pozicijama koje obnašaju. dosta je bilo ja sjedim i primam 7000KM,sad cete ili raditi ili ce vase pozicije preuzeti drugi ljudi,ljudi koji ce raditi za ovu zemlju i za njene gradjane,a ne protiv njih,pa nam bebe umiru jer zbog vas nemaju maticni broj.
"Bilo bi moralno i časno ili da rade svoj posao ili da daju ostavke. Srpski zastupnici moraju u Sarajevo na posao. Ukoliko to ne urade i ne daju ostavke, visoki predstavnik treba iskoristiti Bonska ovlaštenja i smijeniti ih", zaključio je Stevović. Ovo je doista ispravno receno.Treba da se pocne sa radom,ne mogu da shvatim sta oni glume,sve ih smjeniti,uostalom narod ih je izabrao narod ce ih 1.7.2013 i smjeniti.
Tako je to kada se radi sa nacionaistima.. To je BiH proteklih 20 godina....
Izgubljeno vrijeme treba nadoknaditi ukidanjem godišnjeg odmora u augustu za poslanike. Regres je već ukinut za poslanike i delegate i smatram da u augustu trebamo nadoknaditi ovo izgubljeno vrijeme
trebaju svi na ulice izac, i federacija i rs, treba jednu vladu, jednog presjednika, i tada ce krenut naprijed, za pocetak stavit cemo hrvate da nam vode drzavu, jer kako se u regionu pokazalo, oni su daleko ispred nas, nema veze koje, samo da ide nabolje ha ya
Pismenost ti je na nivou djeteta od 6 godina. njesto, dugijeh, nidje... prvo se obrazovati pa onda komentarisati politiku.
Taj starohercegovacki mi malo vuce na crnogorski, al nema veze. I nisam ja Turcin, ja sam Bosanac i koristim maternji jezik tj. Bosanski jezik.
i ja sutra idem na more. Prvo svracam u Jablanicu kod Gojka na meso, pa kod Mahire na masazu. Mahiri nosim zaporak, ja oce ga mahira oglabati , jadna li joj majka!!!