Još jedna depeša Ambasade SAD
0
O koridoru 5c: Talac političkih manevara
Komentari (34)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
rastjerate srbe i hrvate i eto resjenja.
Neka j.e...ba..l.i vam m.a.,te.,r SDA, HDZ i SNSD-ovi za koje uporno glasate ovce glupe. Zivite u 12-tom vijeku, i niste za bolje.
Taj autoput kao i sve ostalo je stopirano lično od amerikanaca. To je stopirano tog istog dana kada su stopirali oslobađanje Banjaluke a potom cijelog režima koji je u zadnjih 20 godina konstantno davio ovu državi i daviće sve dok to amerika dopusti. Realnost je takva kakva jeste, i Američki interes stoji na prvom mjestu. Bosnom upravlja visoki prestavnik međunarodne zajednice i američki ambasador, to se i iz aviona prepoznaje. Kad jedan koji je većinski u svojoj državi nemože imati svog presjednika, pa bolje da i nejma tu državu, jer u ostalom samo mašta da ima a realnost govori suprotno. Oni konstantno ponavljaju neku demokratiju, al oni prvi je ne poštivaju.
šta nas briga za neku autocestu kroz sarajevo ili banjaluku. valjda bi mi trebali finansirati te autoceste koje nevode nikamo. do makarske si sami gradite, ako vam se toliko žuri.
bice,2014 ali hidzaretske godine.
Ako entitet R. Srpska ne zeli da ulazi u ovaj zajednicki projekat izgradnje autoputa 5C, neka onda Bosanci/Bosnajci i Hrvati promjene izgradnju postojece planirane trase. Neka autoput prolazi samo kroz teritoriju entiteta federacije. Umjesto da autoput ide na Doboj neka ide na Tuzlu i na Brcko. Znaci nova trasa: Brcko > Tuzla > Sarajevo > Mostar > granica sa Hrvatskom.
ja mislim da i one sto postoje titine treba srusiti,samo graditi novo i napokon disati slobodno na svojoj zemlji,nesto ne ide hehehehehe....
\"Protraćeno je 12 godina, a od autoputa nema ni traga\", napisa bivsi americki ambasador. Mozda njemu izgradjenih 37 km nije \"nista\", ali ne i za zemlju razorenu ratom i s upropastenom privredom zaostalom iz propalog sistema, koja nikada za sve vrijeme \"blagostanja\" u bivsoj Jugi nije dobila ni jedan jedini kilometar autoputa.
Pa biće i kod nas autoput, Samo moramo još malo sačekti, Tek smo piramide izmislili, Ha ya koliko je proteklo jednoj civilizaciji da od piramida dodje do autoputa.
Krivi ovi, krivi oni. Drago moji Bosanci i Hercegovci krivi smo MI sto smo dopustili da dodje do svega ovoga! MI i niko drugi!
pa logicno...nisu hrvati pravili autoputeve da imali ceste---vec da uzmu lovu...brzom izgradnjom kroz bih, pale bi i benzinske pumpe, i naplate... lakse podmazati bosnje sa argetom nego da ide to sto brze
Namjerno nas svađaju da bi oni (ekipa uvijek zajedno igra, vjerujte) nesmetano odrađivali jednu od najvećih pljački. Oteli su nam besplatni magistralni put koji je bio sasvim dobar prije ovih bagera i kamiona i evropskim donacijama (besplatnim) i NAŠIM parama prave autoput koji ćemo opet plaćati putarinom. Hajde što su nas debelo opljačkali, ali to je samo početak! Sad ćemo do kraja života plaćati putarinu iako smo MI TO PLATILI!
Sva ta ujdurma oko auto ceste stane u par recenica. Muslimani grade,istina polako ali ipak grade,na svom terenu.Hrvatima se ne dozvoljava iz politickih i ekonomskih razloga da rade na njihovim podrucijima. Najveci problem u tom svemo je taj, sto ovi imaju vise ruku u parlamentu i prave opstrukciju u tom svemu a sopstvenu javnost dezinformisu (kao u ovom slucaju) kako je R.Srpska kriva za sve u BIH,koja usput receno u svemu ovome nema puno interesa i najmanje se oni pitaju a i najmanje su krivi za neizgradnju. Sve bosnjacke stranke su u koalicionom dogovoru da izgradnja auto ceste nije u bosnjackom interesu i oni djeluju u tom pravcu. U svemu tome najzalosnije je TO sto krscani u BIH to jako dobro prepoznaju, a ovi za nedjelovanje optuzuju sve osim sebe.
pogana bosanska primitivna djubrad ma kojeg imena bili
Diktatura genocidna tvorevine je DIKTATURA i TERORA...........Dodik je najveci fasista i diktator na svijetu.!!!!!
zašto če nam auto-put ima ...đada...i piči...jabo auto put
Zasto nasi \"kvalitetni\" novinari nisu napisali ovako divan clanak i objavili nekad u ovih 12 godina??