Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
skotovi jedni vi barem radite, šta da kažu pola miliona nezaposlenih???? režimski psi
Biblioteka za dobrobit gradjana?!!??? Hajmo smrdljivci na berzu kao i ostali narod, nema sjedit i pit kafu, a plate dobijat... Ne treba nam biblioteka, treba nam posao i normalan zivot,pa tek onda mozemo sredit te bespotrebne stvari,kao sto ste vi!!!
Gledaj ti publike i ljigavih faca, oni ce kulturu spavavat? Puj!
Treba donijeti naredbu da svi danasnji govornici tipa Ibre Spahića, rektora i drugih dadnu 2 ili 3 svoje plate plus honorare pa da sa riječi pređu na djela a ne da samo šupljiraju .
**** ti Bošnjak majku, hinjo smrdoslovenska
ne mogu ja gladan citat!
To je vama vasa jednonacionalna borba dala. Htjeli ste drzavu Bosnjaka. Preuzeli ste sve kulturne institucije nekadasnje zajednicke drzave, pisete novu historiju niko vam ne valja od jucerasnjih komsija, postoje samo \"vase\" izbjeglice u ovoj zemlji, gebelsovoskom propagandom ste stvorili monstrum drustvo koje postoji iskljucivo za minder-jet-set. I sta sada? Ogledalce ogledalce.....
Zalosno za BiH,kulturu....Svi idu ka naporijed,a nasi..:?:/Nastavak zamislite sami!!!
slika br. 6: GIGANT, DIV (ali ne kao divovi podstanari na kosevu) HARDCORE JE IZ TUZLE!