Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
BRAVO LIJANOVICI SVE NABOLJE VAM ZELIM, STRPITE SE MALO I BICETE KRALJEVI !!
Nisu Lojanovići samo pljačkaš, već i (loši) organizatori atentata. A sjeme će im se zatrti, bar oko toga dvojbe nema. Boga ima ma kako ga mi zvali.
KUkić će dobiti K.U.r.č.inu pa će je popushiti do jaja zajedno sa Zlajogluom i njegovim reketašima (Stranka zLa čovjeka), crnokošuljašima (Hrvatska stranka propalica) i pljačkašima & atentatorima (Lojanovići oliti Alijanovići). A pomoći će im i Roderick Moon i njegov MajMoončić Valentin Inzko & co. Dobar im tek ili prijatno, kako god žele! Pridružit će im se i dvojica članova Predsjedništva, bošnjački i poturički. Osim toga, ima greška: Sad se zove Dudlivoje Kukić.
Lijanovići su dužni i bogu i narodu ,bolje vam je da vratite pare što dugujete
Platformasi ne samo da ce vladati Bosnom,nego i Hercegovinom
Bravo Djera