Komentari (3)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
pa ko ce priznati da je kurvino kopile?! ja nisam uzeo,ti nisi uzeo....zatvorite prozore i vrata mora da je propuh odnjeo lovu! :D
Narod kaze: ''Riba s glave smrdi...''. Ne znam za ovu danasnju vlast u R.S. dali je korumpirana ili nije,ali za onu sto je rat vodila znam 100% da je jos u ratu bila korumpirana. Kako je moguce da jedan takozvani biznismen [ koji i ne razumije znacenje te rijeci jer je neobrazovan ] koji je prije rata bio neradni goljo, iz rata izadje kao bogat covjek sa ratnim odlikovanjima.,a ni pusku nije znao ocistiti. Takva i jos gora situacija je u M-H/F,to znam sigurno jer sam bivsi Sarajlija.
Ovo je po narodnoj: Pričam ti priču gdje goveda riču.