Uprkos protivljenju Bošnjaka
0
NSRS počela raspravu o zakonu o referendumu u RS
Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovo je samo pri korak ka secesiji RS. Ako je - neka je! Eto im taj njihov entitet, pa neka rade s njim sta im je volja!!! Bolesno tkivo, svakako treba odbaciti od zdrave BiH! Neka nam na kraju i fildzan drzava, al nek je nasa!
PITANJE ZA OVE STO SRBE NAZIVAJU SMRDSKA I SMRDI-KAKO OBJASNJENE IMATE DA VOZ ILI AUTOBUS KOJI IDE ZA SARAJEVO ;SANDZAK ILI TURSKU TAKO SMRDI DA SE U NJEMU NE MOZE SJEDITI-MOLIM ODGOVOR KAKO TO DA SU LOJAVI MUSLIMANI TAKO CISTI AVAGON ZA TURSKU ILI SARAJEVO SMRDI DA U NJEMU NEMOGUCE DA SE SJEDI-UNAPRIJED HVALA NA OBJASNJENJU
O ovoj situaciji su ovi iz udruzenja haraclija poznatiji kao SDA i SBiH trebali razmisljati prije 10-tak godina i ne gledati uskostranacke interese i okupljati narod radi glasova u Federaciji, vec su se trebali maksimalno fokusirati na odrzivi povratak i sve snage prema tome usmjeriti. Ovako ce po ko zna koji put potvrditi da su njihovi nepismeni podobni kadrovi prepuni naknadne pameti i zakasnjelih reakcija jedino sposobni da nemilosrdno rasipaju budzet.
Sta uopse Bosnjaci i Hrvati rade u parlamentu RS-a osim sto daju legitimitet tim odlukama ? Ako se povuku nista bitno nece mjenjati na stvari. A ako srbi napuste parlament BIH, onda ce se deblokirat institucije i mnogi zakoni ce biti doneseni po skracenom postupku
Bosnjaci trebaju da se povuku iz RS. Srbi ce se povuci iz institucija BIH i time ce biti deblokiran rad drzavnih institucija.
Sigurno nije nijedna na protjerivanju, mucenju, genocidu i konc logorima - pogotovo ne u 20 vijeku.
koja je to zemlja nastalana cvijecu i klasicnoj muzici da se odmah odselim tamo???
genocidna tvorevina nastala na cvijecu i klasicnoj muzici...hahahaha vrlo kulturna i miroljubiva dobronamjerna cjelina za buducnost evrope,hahahaha
Ma mozete vi trubiti koliko hocete o svemu u tom vasem parlamentu, ali dok vam gazda iz austrije ne namigne nema nista od toga. Svidjalo se to vama ili ne, to je realnost. Bilo bi bolje za sve da se dogovorite sa Hrvatima i Bosnjama kako ce se zivjeti dalje a ne mukati po nekim institucijama koje niko ne priznaje.
pocetak kraja RS-a