Komentari (86)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
eto sretno vam, ali ne gledajte sad nas
Mi smo gori od njih, i u nas je isto sranje, cak smo mi prije njih usvojili....Eto, sad mozete nastavit zaduzivat BIH , uz pomoc prijatelja iz Federacije
Nije mi jasno, o kom NARODU pričate? Skupilo se par huligana, koji ni ne rade nigdje, par sds-ovih poslušnika i sada bi oni trebali da prestavljaju čitavu državu? Zakon je više nego dobar za radnika, ali nije za neradnika.
A kad je gorilo Sarajevo niste toliko srali košto serete sada po Banja Luci, a svi smo u istim govnima...što se tiče vlasti!
Ovakav zakon će povećat svijest radnika proizvođaca, da više radi a da manje priča. Do sada je bilo obrnuto. U ostalom koga taj sindikat brani kada u proizvodnji nema sindikalnog organizovanja. Ko su ti uličari što se naguravaju sa policijom, sutra će se vidjeti da su to ljudi iz drzavne administracije koji imaju osmočasovno radno vrijeme i sve privilegije koje se njima neće oduzeti.
"Demokratija" sta reci. Slijedeci put dolaze maskirani specijalci i oklopna policijska vozila, sve u cilju da se sacuva sadasnja diktatorska vlast. A opet, gradjani su birali sami ovu postavu, zato pamet u glavu na slijedecim izborima.
Ja da sam negdje bliže, ja bih ovog Šukala istamburo ko kera.
jel postoji neki red na klixu gdje se pojavljuju zadnje vrijesti, bilo bi logicno da je najsvjezija ona prva ali kod vas nije tako
Jos fali albanski suzavac ili dobra ukrajinska tuca i da cirkus pocne. Kokice se spremaju.
Zar je moguce da se ovako nesto desava u stabilnom dijelu BiH. Izgleda da se nemoze zivjet od srbovanja.
Mile sampion izraziti favorit... Milo Laktasenko je moj favorit. Samo Mile moze ukinuti entitete. Svi smo mi Mile. Svi za Mileta, Mile za sebe. Moderni musketir. Podrska Miletu. Pokret Federacija BIH za Mileta
@BosMan345 original pa nista osim da pravopis kaze CEMO ide zajedno.... #BackToSchool eto sta ces....
iskreno podrzavam sve radnike u bih.krajnje je vrijeme da se radnici ujedine i svim sredstvima bore za svoja prava.
Eeeee noćas će Bake dvicu od dragosti sloziti
Hahahaha Bravo.... +1 od mene....
@I STA CEMO SAD Vraćam beze moj
Kako je lijepo vidjeti kad se srbende tuku izmedju sebe sve dodje na svoje ..
kako si sijao tako beriii,hahahahaha