Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Islam obavezan u školama u RS-u.......toooooooooooooo
Ovo je pomalo smiješno jer svaki musliman koji je pročitao Kur'an u cijelosti više zna o kršćanstvu i judaizmu neg pola današnjih kršaćana/jevreja..
Opušteno, u osnovoj školi u Zvorniku je podijeljeno, kad naši imaju vjeronauku, njihovi imaju slobodan čas i obrnuto. Ne uči niko ono što neće. Sellam
pa vidi, zar to nije glupo? Šta fali da znaš stvari o drugim religijama pa čak ako je to i budizam. Jebote pa zar nije to neko opšte/opće znanje? Super je kad znaš više stvari, kad znaš koji su praznici Židova, Katolika,Pravoslavaca i zbog kojeg se razloga slave.
ej ba ako si musliman treba izučavati katoličanstvo il' pravoslavlje tj. druge religije, i obrnuto. Ja sam kod kuće saznao sve o islamu a u školi sam učio o drugim religijama. P.S. Mislim da se u ovoj državi pridaje veliki značaj nebvažnim stvarima dok se veliki problemi zanemaruju.