Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jerka za premijera da cirkus bude kompletan
Zlaju za premijera,Ivaniševića za savjetnika(imali bi dva prva reeketa u regionu) Radončića za Prvu palicu,Keljiimendija za savjetnika,A Zokurlića za člana predsjedništva(vrijeme je za Sandžaklije u bosni.. iponako nema pametnih) Lijanoviće ovako: Jednog sina da dijeli podsticaje,drugog Da vodi graničnu policiju da uredi šverc,a otac lijan da vodi crkvu i onda bi dobili \"U ima oca i sina i duha svetog\". Čović bi mogao biti na čelu inspekcija da lijanovići nebi napravili kakav lopovluk. Dodiku treba dati ministarstvo odbrane da sačuva ovu državu. SDS-treba dati pravosuđe da pohvata i osudi ratne zločince. Misli da je ovo nova platforma o kojoj se pregovara.
Šta reći? Sve lopov do lopova? Žele vlast u svoje ruke, a ko zna koliko su samo do sad miliona pokrali, šta su sve radili? Teško nama muslimanima, jer smo ostali bez naše stranke i nadrljali smo dok nas vode ovakvi kao što su na slikama :-\\
Marijaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Ja jos cekam 100 KM !!!!!!
Lijaneeeeeee Plati milijune poreza koje si izbegao preregistrirajući firmu. Isplati jadnim radnicima plaće od zadnjih 10 mjeseci (i onima koje si otpustio a nisi im ništa isplatio) Počni plaćati svojim radnicima mirovinsko i zdravstveno. Vrati 20.000.000 koje si opljačkao u Zapadnohercegovačkoj županiji. Prestani nuditi 100KM (kjoje usput nisi ni isplatio) za glas. Prestani uvezene pršute iz Italjie prodavati pod domaće. Prestani stavljati svinjetinu u \"halal\" proizvode koje prodaješ po Bosni ... Onda možeš nešto reći lopove. Dotle se pokrij po glavi i šuti.
Atentatori i pljačkaši Lojanovići moći će uskoro u KP Zenica praviti vladu pljačkaško-atentatorskog jedinstva.
Lijani su kupljeni. Seljaci vole vlast a Zlaja ih je navukao ko zadnje bekane. Tako im i treba a nama kako bude.
Da, i ja imam iiste nformacije o ovoj cifri, mislim da iamju još dva glasa, sa nekim bivšim prijateljima potpuni razlaz, NS RB je stranka nadripolitičara sa kojima netreba imati posla.
Samo hrabro lavovi...
SDP i Fahro imaju 57 glasova, danas mi je jedan poznanik ispričao da je pristao dati glas za smjenu ministara SDA, nevjerovatno cijena 100 000 KM, e zato se ,veli, treba ugurati u parlamenz, ŽALOSNO.
A ja trazim da neko konacno ovoha hostaplera LKijanovica STRPA U ZATVOR GDJE MU JE I MJESTO
prno si u fenjer kri.minalchino gloopava....
Vi izgleda ne razumijete Zlaju, svi ste vi ništa, njegovo visočanstvo odlučuje, šta će ko, a vi samo vičite yes :
http://www.akcijagradjana.org/aktuelno/gdje-su-raspore%C4%91eni-ro%C4%91aci-nove-vlasti