Komentari (124)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ja mislim da je ovaj eueu u pravu. Nisam o tome razmisljao zasto su dali Kosovu nezavisnost , sad je mnogo jasnije. nema problema neka podjele bosnu da se moze lakse zivjet ali izlaz na more i 40% teritorije, inace nista od podjele. . Kad se moglo godnama pregovarat moze se jos godinama.
StLouis, EU nece primiti podjeljenu BiH. Haveru, EU ce podjeliti BiH da nebi morala primati musli-dio, a da moze primiti ostale. Zato je Srbija podjeljena da Kosovo nebi uslo u EU. Ista stvar ce biti i sa BiH.
ovo je cisto navlacenje muslimana u njihovu propast.da ti samo roknu dvije
Ovo je prava poruka srpskom narodu u Bosni i Hercegovini, a to je da ne rade protiv svoje domovine i protiv sebe. To je da se odrekne fašističke politike koja ga vodi posljednje dvije decenije. To je da ostaju ovdje, jer im nigdje neće biti bolje. Jer je Bosna i Hercegovina jednako srpska, kao što je bošnjačka i hrvatska zemlja, koju samo zajedno možemo izgraditi i voditi u napredak. A za ove što bljuvaju nacionalizam i predrasude, samo poruka da vas žalim, jer niste u stanju razmišljati svojom glavom. Bolje vam je da izbacite te mračne programe iz svoje glave.
dobojlija 14.07.2009. u 20:21 Hvala bogu, pomislih da sam jedini normalan ili nenormalan.zavisi kako se posmatra u ovom mom gradu.... Bravo Bojane! Jer, uvijek se pitam: zar ja treba da mrzim druge da bih bio \"dobae Srbin\" Zar ima Srbina kojem srce ne zadrhti kada vidi onaj snimak oca u Srebrenici koji zove svoga sina, nakon čega bivaju likvidirani od srpskih fašista? Zar meni sada odjednom komšija musliman ili katolik-Bošnjak ili Hrvat treba da postanu kao nešto strano, nepoznato, pa s njima sam rastao! Pitam se kada čujem ezan sa dobojskih džamija ili zvono katoličke crkve, jesam li normalan što se radujem da ih čujem, nakon što su porušeni i ponovo sagrađeni. Najsrećniji sam kada čujem zvona pravoslavnih crkava Doboja, ezan dobojskih džamija i zvono katoličke crkve istovremeno. Bojane, ako nastaviš ovako, imaš moj glas i moje djece! Potpisujem! Svaka cast!
e tako su bosnjee iskazivale svoje divljenje i miletu iz laktasa. Nemam nista protiv bajica , ali cim on melje oprocentima stanovnistva sve je tu jasno. sto se tice bosnjaa koje mu se dive, pa da ste nesto vrijedili ne bi vam gradove srpsko slavenska vosjka opkolila 92. takvi su i zasluzili da budu bez viza. U evropu mogu samo narodi svjesni onog sto su , i sto zele.
VEHABIJE SU NAJBOLJI LJUDI
CINI MI SE DA BEZ PUSKE NEMA DOGOVORA S OVOM BAGROM
Ima li ko da voli srbiju a nevoli hrvatsku i obratno da voli hrvatsku a nevoli srbiju.
ETO PAPCI NACIONALISTI FAŠISTI!!! KAD JA KAŽEM I PIŠEM DA IMA X SRBA I NAS NEMUSLIMANA KOJI VOLIMO BOSNU I HERCEGOVINU VIŠE NEGO LI BAREM 50% MUSLIMANA, VI MENI NE VJERUJETE, ILI VJERUJETE, ALI SE PRAVITE MEĐEDI ;-) BRAVO SRBINE BOJANE!!! BRAVO BOSNO I HERCEGOVINO!!!
Bajicu,sta da ti kazem...U PRAVU SI COVECE:)
@Dudo, dodi da ti usitnim..
imal ko dvoje po pedeset
Po ovom tekstu ispadoste totalno nenormalni.Sve sto trbate da budete nazalost niste.
ZAJEDNO SMO NAJ JACI ! IMALI BI AUTORITET KOJI JE IMALA EX YU. U CITAVOM SVIJETU! NASA RIJEC BI BILA BITNA I VAZNA! MULTIETNICNOST JE VISE OD PARA! @Dobojlija, Potpisujem, svaka cast !