Komentari (126)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Joj kada vam majstori pocnu svracati hanumama na kafu dok ste vi na poslu :D :P
Vi na vrata a oni kroz prozor, nema veze sto je visoka spratnost :D
Ona na Jozi, Meho na njozi...
dajte nam vodu posle 12 sati naveče ..........................
Sravniti ove zgrade i izbaciti sve na ulicu. Nek kupe sebi zemlju i prave kucu. Ako drzava pravi fasade na zgradama mora i na kucama. Ovo je diskriminacija na najvecoj osnovi.
Efendicu na najboljrm si putu da i od mene uzmes lovu za grijanje, samo po zakonu :/
Efendicu na najboljrm si putu da i od mene uzmes lovu za grijanje, samo po zakonu :/
Ja cekam to "utopljavanje" na Trgu Zavnobih-a, valjda dodjemo na red.
sta je ovo, za ovakve postupke treba ove sto su odobrili u zatvor poslati. Hoce neko doci meni na kuci postaviti izolaciju( imam dosta povrsine i m3 za odrzavati i grijati) nije lijepo da trosim puno energije. koja kaljuza od zemlje...
Očekuju se manji računi za grijanje... Jel ovo neka šala? Grijanje je zimi kao i ljeti - PAUŠALNO, račun dođe uredno odvrnuo ti radijator ili ne.
Drugi put kad vidite onih 17% PDVa..znajte da placate privatne fasade stanarima alipasinog..pasa moj..odnosno alipasa moj..pu ja drzave i krca..sve nakaradno..i kad hoce nesto dobro
@<!-- Ovo su stanari skupili pare . Da se pita kanton nikad ovo ne bi bilo uradjeno .
Jao depresije kad vidim ove zg(r)adurine... 'Bem ti vaki grad.
Može li neki stiropor koji apsorbira udare minobacača... Ko zna šta nas sutra očekuje.
Samo naprijed , jedan od rijetkih odgovornih politicara koji realizira projekat"POKRENIMO NOVI GRAD ZAJEDNO" ono sto je obećao.Efendić treba biti primjer odgovornog politicara..
Kamo sreće da svi kampanju vode poput Efendica. od prvog dana kad je sjeo u opstinu čovjek radi i gradi. ne sjećam se sedmice da nije nešto uradio važno za nas građane. Hvala ti najbolji načelniče da Bog da nam predsjednik države bio....
Ovo je samo 5 zgrada ispred fahda (sto bi rekli odabrana lamela) dojadilo im valjda gledati rupe od granata pa se krpi, isto ovako je uradjena nova ulicna rasvjeta (led) ali samo na parkingu ispred fahda ostatak truba, pored ovoga nema se milion za zavrsetak doma zdravlja ali ima 4 za fasadu....
@desnicar sta je laz u ovom sto napisah shabane, zar nisu ostecene u istoj mjeri i ove zgrade iznad brkic pumpe?Gdje ti je odlicna rasvjeta, uvece kad kupim maxuma iz skole mrakaca kao da su uljane lampe okolo, prodjes li kada kroz nedzarice imaju sijalice od 5w strah te proci ...da ne nabrajam.mada se mora priznati da je ljepo vidjeti da se obnavlja pa makar odabrana lamela.
A mi sto imamo kuce?
Čitao sam o ovome projektu u službenim novinama Novog Grada i ako se dobro sjećam sve skupa bi trebalo koštati oko 4 miliona maraka. Može li mi neko ko se razumije u te poslove reći da li je to realna brojka za ove zgrade na slikama?
Brojka je realna, ali za sve zgrade u Novom Gradu: Alipasino Polje, Otoka, dio Dobrinje,....
@Sarajevo_sg Ne, ne, radi se samo ovih nekoliko kod Fahdove džamije. Kontam da je sa izolacijom malo skuplje a i velike su zgradurine ali opet mi se ovako čini malo puno.