Komentari (0)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
nije fer nije fer stvarno nije fer...
majku im jebem pitarsku
Slazem se sa Dieselom. Amerikanci su i napali Irak da izazovu krizu, sto podize cijenu nafti. Tako zaradjuju naftne kompanije koje drze Busha u dzepu, a onda vlada uzme porez i tako se i ona omasti.
Profesore ------jesto ti sa onim cetnickim idejama stosi se prosipo prije nekoliko sedmica, pa sam ti odrzo lekciju za uspomenu i dugo sjecanje. Tvoj mozak zarazen , obrati paznju dase lijecis , a za moj pravopis , toje moj licni problem.
big mora prvo nauciti kako treba pravilno pisati prije nego ista pocne da pise.Profesijonalnost = profesionalnost , gonijo = gonio i to je samo par primjera za pocetak. Zato big , knjige u ruku pa u skolu.
e big jesil razmisljao da napises knjigu jednog dana?
Evo cijene rastu , u BIH kriza . Pa posaljite vise nase vojnike u mirovnu MISIJU u IRAK . Morase nesto zrtvovati , a i samisu izabrali profesijonalnost niko njih nije gonijo dase na silu PROFESIJONALIZIJU , jednostavna stvar toje njihov poso. A kroz njihovu MISIJU moglabi dase vrata otvore za nase privrednike, za nase proizvode za nase FIRME za izgradnju, za obnovu IRAKA. Da povratimo povjerenje ,kojesmo imali u toj zemlji prije rata. Dalinamje nasa VOJSKA NAJSPOSOBNIJA , ja mislim da jeste , pa dali oni mogu da prestave nasu zemlju na dostojanstven nacin. Dali oni mogu odskrinuti vrata za izlaz BIH iz ???????????????????????????????
kriminal
Amerikanci i njihov OPEK opet poceli da seru...
TAKO I TREBA KAD NIKO LOVE NEJMA KAD CE PLATE DA POSKUPE,I KAKO CE SE ONI GLAVOMUDANI SAD VOZIKATI PO GRADU
jebo vas narod dajte nafte ameri osinite ove arapcine mamu, sto su se stisli
dobroje dok nisu kosti poskupile..
ovo su vjestacka napuhavanja cijena nafte, ameri su "krivi" naravno - zgrcu lovu
neka, neka ... hoće oni ubijati nevini svijet za naftu - pa eto vam nafta ...
Neka mi neko objasni ako moze kako je kod nas razlika izmedju dizela i bezolovnog samo 4 feninga, a svuda u Evropi minimalno 20 centi, odnosno skoro 40 feninga? Da li to neko djuture odredjuje cijene.