Komentari (62)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
cega se nagledamo, kakve pacijente "ljubazne" primimo, za mizernu platu... treba bit u zivotu zadovoljan
Kada će se sprovesti neka anketa među zdravstvenim radnicima o odnosu I ljubaznosti pacijenata prema njima? Brzo zaboravljate bahatost, drskost, nekulturu, I vrijeđanje sestara I liječnika koji se brinu o vama. Nisu svi takvi ali dosta ljudi jeste.
kako da budem ljubazan , zakažeš termin , čekaš na njega (7dana, 3 mjeseca , 6 mjeseci i više ) pojaviš se u zakazanom roku i čekaš opet 2,3 i više sati da dođeš na red e pa onda mi objasni kako neko može biti ljubazan prema bilo kome ako ne znaš i nisi sposoban za organizaciju i poštovanje termina onda ti nije mjesto tu gdje radiš i jesu bahati u zdravstvu ni izvinjenja , ni objašnjenja govorim iz iskustva
@XENON Za takvo stanje je krivo rukovodstvo zdr. ustanova a ne radnici s kojima dolaziš u kontakt. Ako neko nesposoban radi na nekom odgovornom mjestu (a ima ih mnoštvo) sjeti se ko ga je postavio na to mjesto. Sistem je sav truo, tj. riba smrdi od glave.
5* ko u ausvicu tretman
Kakve plate takav i odnos.
ne da su neljubazni nego su odvratni prema pacijentima..................
ma i jedni prema drugima....generalno odvratni =)
@Jinxie nista nece uraditi ako ne das novca, ama bas nista...........sve dok te muntaju da poguras i pomastis i ljubazni su cim vide da ne das.....fuj..........
PRIKAŽI ODGOVORE (10)