Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Da svakako da ce je sklonit samo nezna se kad ce drugu srbi i milorad dodik sagradit cista bijedaaaaaaaa su oni a Milorad ih jebe u glavu vise nego i jedan na ovoj planeti zato sto su glupi po naciolitetu i sve vijeruju u njegove lazi i gluposto. covjek koji ima imalo u glavi imo bi u malom prstu i znaso sta misli onakve ko sto je Milorad i nujegove lazi zavrsena skola kod ovaca i samo na papiru a u glavi ???????????
Ne znam stvarno sto to smece netko ne srusi...nije to u nasoj prirodi ali nema to...sa tom stokom ti ne mozes posten i kulturan...koja pravda!!?? Vidjeli smo sve ove godine i Medjunarodnu zajednicu i evo sada Lajcaka...Problem je kod nas bosnjaka sto mi nemamo osjecaj za opce interese samo za osobne...\"Neka je Fati nije meni, nek je meni dobro, joj kako nam je za vrijeme Tita bilo dobro, imalo se pojest i popit i mogao si spavat i na ulici\"...Nema veze sto nisi mogao biti ni ono osnovno a to je ono sto jesi ali za lepinu bez cevapa ocinkaj nekoga da ide u dzamiju a za cevape ocinko bi i babu rodjenog...
KRSTA glavonja treba te ispod one crkve sahraniti pa nek ti zvoni svaki dan iznad groba! A Fati svaka cast,nadam se da ce jos 100 godina zivjeti,i da dozivi pravdu!
@KRSTO,zasto bi fata odjebala? pa nek\' odjebe episkop vasilije sa svojom crkvom,pa nije mu to babovina dok fatina jeste.pa kada si tako pametan krsto hajmo tebi napraviti dzamiju u dvoristu,sta kazes na to?
fato odjebi
Razlog sto su Srbi tolio zapeli da ne uklone crkvu je jer se plase da ako tu izgube, da ce Bosnjacima porasti moral da trazimo pravdu i da ce kernuti nove tuzbe. Zato su nasi izdajnici sredili da Fata izgubi pravnu snagu, te sada sve zavisi od dobre volje cetnika, a znamo da su to samo prazna obecanja. Evi kako je Fatin advokat Karkin sredio Fatinu Tuzbu. Tužba Fate Orlovic protiv SPC smatra se povucenom Na posljednjem rocištu nisu se pojavili niti Fata Orlovic niti advokat Karkin, kaže Halilovic... Avaz 24.06.2008. 11:45 Fata Orlovic, saznaje \"Dnevni avaz\", zasigurno ce još dugo cekati da iz njenog dvorišta u Konjevic-Polju bude izmještena pravoslavna crkva. Naime, tužba koju je pokrenula protiv Srpske pravoslavne crkve (SPC) i RS od prije petnaestak dana se smatra povucenom. Osim prošlogodišnjih deklarativnih obecanja Milorada Dodika da ce crkva biti izmještena iz njenog dvorišta, Fata Orlovic trenutno nema nikakvog drugog nacina da ostvari pravo na vracanje svoje imovine koju joj je uzurpirala SPC. - Fahrija Karkin, advokat Fate Orlovic, u nekoliko navrata odgodio je zakazano rocište. Na posljednjem rocištu, zakazanom za 7. juni, nisu se pojavili niti Fata Orlovic niti Karkin, a nisu uputili ni podnesak za odgadanje sudenja, što se smatra povlacenjem tužbe. Rješenje o povlacenju tužbe još nije pravosnažno - kazao nam je Hajrudin Halilovic, predsjednik Opcinskog suda u Srebrenici, gdje je voden spor po tužbi Fate Orlovic. Fatu Orlovic jucer smo pronašli u Srebreniku kod kcerke, gdje, s obzirom na zdravstvene probleme koje ima, boravi posljednjih nekoliko dana. - Crkvu niko ne uklanja iz moje avlije. Svi obecaju, ali ništa od toga. Advokat Karkin kazao mi je da je sve gotovo, samo da dode neka žalba. Cekat cu kako mi je advokat rekao. Trebam zvati i Tihica i ove druge naše rukovodioce da vidim jesu li šta oni dogovorili s Dodikom i SPC za ovaj moj slucaj. Stvarno ne znam više dokle cu cekati - navodi nana Fata.
hmm koji li su razlozi jos sto oni nece da maknu ovu crkvetinu... mozda i tu ima kakvih masovnih grobnica, ko bi njima znao
slazem se sa a i prozorom, fakat nije fol u komadu zemlje niti me boli briga za crkvu, jednostavno MORA da se makne iz zenine avlije pa neka je gradi gdje hoce i vecu i ljepsu to nikog ne zanima, da je kojim slucajem dzamija izgrađena u dvoristu pravoslavca svi ovdje znamo kako bi zavrsilo!!!!! Nani Fati svaka cast!
svaka cast opet nani Fati, al ja mislim da je na nju velikim dijolom uticala stranka SDA i reis
Bravo \"a\"! Nažalost, odbrana nacionalnih i državnih interesa spala nam je na jadnu Fatu, dok naši demokratski, legitimni predstavnici svako malo na kakav krkanluk kod Mileta...
Nije poenta u komadu zemlje. Nana Fata neda taj komad zemlje ni za svo bogatstvo svijeta. Ta zena ima nesto sto niko vise nema. Svaka joj cast!!!
ej PROZOR svaka ti cas
ma mozes ti fati iliria polizati onu stvar jesi cuo seljacino jedna ilirska nek tebi u bastu stave pa bi te vidio kako pricas. to joj je jedino sto joj je ostalo nakon silne familije koju je pogubila a ti plati troskove izmjestanja kad si tako pametan i ostavi fatu na miru. da je jos fata bog\'do.
Fati mogu dati drugi komad zemlje i problem tako riješiti jer je veliki trošak cijeli objekat uklanjati.