Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kako je Mile Laktašenko krenuo mogao bi i prestići svog političkog uzora Miloševića u izgradnji totalitarnog režima,pa on je skupio sve medijske kuće koje su pod njegovom kontrolom i dao im svakoj po na osob određenu sumu novca,svakako po njegovom mišljenju prema zaslugam.To je neviđeno,ja takav postupak nit sam gdje vidio nit pročitao,skandalozno.Ovo je gore sitna priča,toga ima koliko hoćeš.
dodik je mafija i fasizam, ovo bi u nekoj drugoj drzavi vec bilo sankcinisano ali ko uvijek visoki predstavnik incko nec ni okom trepnuti....ko ni sipa...jer svi oni podrzavaju srpski fasizam hegemoniju genocidnog totalitarizma i diktaure genocidne tvorevine!!! u svakom slucaju srbi i srbija su lopovluk i laz!!!
Pisete kada srbi prave pronevjere i kradu a nas direktor elektroprivrede Sead Spahic je laznim potpisima ukrao stan od familije Metaj i danas se pitamo ko ga stiti.Morate biti realni jer lopovima nije mjesto u naspj zajednici i jos je teze kada Sandzaklija ukrade stan od naseg Sarajlije....
eto vashi u federaciji ne kradu hahahha,pa vasi su jos veci lopovi cim ne mogu nikakav dokumenat da im maznu. a sta se vi sikirate za RS uopste?
Dobar covjek ovaj Dodik! Dje se treba konkurisati za taj stan?
Ovaj laktaski kriminalac sve zivo pokrade i opet ima para da dijeli novinarima. A ovi nasi svima rezu plate i naknade i opet fali para. Pa, zar smo tolka fukara? BIH4EVER!
Zaista je nevjerovatna činjenica da se za velike pronevjere državnog novca sazna ali da niko lopovluku ne može stati u kraj. Nevjerovatno.
Vidi kako se srbi nista ne bune! Hahahaha...
Vila na Dedinju, imanje u Laktasima, (sinov) vocnjak.... Uzivajte u boljem dijelu BiH - Dodikland! P.S. A vi narode moj, ako nemate hljeba jedite kolace...
sve i jedan novinar u federaciji bi stao u red i napisao bilo sta pozitivno o RS-u za ovakvu nagradu....dodo bar posteno isplati svoj dio a vi dole baljezgajte za dzabanu
Dok glad, jad i bijeda nezaustavljivo kuca na vrata siromasnih i opljackanih gradjana (u jedino za Njega boljem dijelu BiH) Republici Srpskoj rezimski alavi pretorijanci sve su bezobzirniji i bahatiji. Sve vise svjeni da im smjena slijedi u oktobru 2010. godine oni sto su kupovali vile bolje da su obnavljali zatvore koji ce za mnoge bezobzirne \"rezimlije\" biti smjetaj na duze vrijeme.
Rezimski novinari izdasno su placeni od strane vlade Milorada Dodika. Pa zasto ne bi izdvojio velike iznose novca i za stan tamo nekome partijskom piskaralu. Milorad Dodik je vlasnik skorojevicke vile na beogradskom \"Dedinju\" vredne nekoliko miliona evra. On uz to poseduje jos mnogo nekretnina i novca. Vlada Milorada Dodika predvidela je (kako javljaju njegovi rezimski mediji) navodno (velikodusno) 2 miliona KM za finansiranje pripravnika U RS. Ali je istovremeno Investiciono-razvojna banka RS ciji je predsednik Skupstine (bogati tata) Milorad Dodik dodelio sinu Igoru Dodiku oko 3 miliona KM za sincicev vocnjak. I sad ko moze reci da Milorad Dodik nije velikodusan i galantan troseci novac poreskih obveznika?
Dodik krade od srpske sirotinje i daje srpskoj eliti, pravi coek sto bi rekli srbi! Hahaha...stvarno ste vi srbi jad i bijeda!
I ... sta sad? Nista! ... idemo dalje ...
znam da nemozemo nista ali je bar izaslo u javnost.