Komentari (194)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dodik otvorio usta samo trepce ko vo bodac,obaj sa koride,fali mu samo halka u nozdrvi.Novinarka ga otrese jo slinc.Tezak dan za laktasko krme alu moze mu svasta stat pod kapu.
sad će halku donijeti novi ambasador Amerike,za koji dan Murphy stiže sa halkom od Bajdena
Pred njim je ambis iz kojeg nema povratka.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Svaka chast novinarki sto se suprostavila ovom laktaskom kriminalcu i ublehi, ima veća muda od svih kolega u BiH! Respect!
Fin, fin je to covjiek, ne damo ga, samo neka nastavi, BiH postaje republika ......
Ima li iko da je dobar ovom volu?
Ova ce da nestane do sutra 😬
steta sto u FBIH nema hrabrih novinara koji bi otvoreno porazgovarali sa dinastijom izetbegovic
Kao odgovor na naslov odnosno novinarki kao i kapa do poda-ne nije ga sramota ni obraza ni stida ni pameti ni casti to nema kao ni srca za svoj narod u kojeg se kune a satra ga...
E pa haj izglasajte za njega dogodine, ko za njega glasa bolestan je
Jel on priča o svom vokabularu? Ni kočijaš mu nije ravan! Zna li on da je i no vinarka nečija mati, sestra, kći, supruga? Jeli se ovako ponasa prema svojim nabrojanim?
Hamelj sa dna kace
Krajnje je vrijeme da neko ovu seljačinu skloni iz politike!
Udruženi zločinački poduhvat protiv RS-a ahahahahah oplakah jarane. KAd mu se novinarka suprotstavi, jer niko drugi ne smije to je UZP, ali agresija na tvoju državu nije. Ha ja, ima logike. Baš moraš biti na nivou amebe da za ovo krme glasaš
Glasačka baza ove bitange je ista ovakva ko sto je i on, jer ko moze izabrati ovako nešto ako nije ko i on, dakle bitanga.Neko bi se stidio ovakvog smrada al oni se ponose.Ma bravo..
nedomi Bog da me ova seljačina igdje predstavlja i zastupa, fuj, odoh se posrati i ispovraćati od stida i muke
Zamislite profil ljudi koji mogu glasati za Dodicka 😂
Dobro je prošao, smetas mu što mu je žena rekla a samo da zna šta mu većina naroda misli , sam bi se razriješio dužnosti. Ove posljednje afere se sve pokazalo kako ga boli K za narodom i kako su mu bitni jedino njegovi pajdaši
Nešto mi je dodo poblijedio k*o krpa. Nije jadnik izlazio na sunce pa mu nedostaje D-vitamin. A to zna svaki medicinar da je u stavri kod njega veliki stres. Kako i ne bio kada očekuje SIPU pred vratima da ga spengaju u zatvor. Jadnik, nije mu lako.