Komentari (51)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
23.03.2010. u 08:11 Ne znam da li ozbiljno pitaš zašto se ne presele u BL ali mislim da je svakom jasno da neke napredne ideje i politički pluralizam trenutno mogu proći samo u Sarajevu odnosno u većim gradovima Federacije. .... ---------------------------------- MISLIM NAJOZBILJNIJE. AKO VI ILI SDP MISLITE MJENJATI BOSNU, STO JA CISTO SUMNJAM, JER JA MISLIM DA STE TU SAMO POD PAROLOM MOJE GRUDE, MOJA BLUKA, ALI NASE SARAJEVO, ONDA VASA BORBA TREBA KRENUTI IZ BLUKE I GRUDA PARALELNO I OBUHVATITI CIJELU BOSNU. BUDETE LI VI U SARAJEVU KUPILI GLASOVE, A BLUCI ZA VAS NECE GLASATI NI VASE PORODICE, ONDA STE TU ISKLJUCIVO DA BI PREVARILI BOSNJAKE. A MISLIM DA JE UPRAVO TO I NAMJERA. UGLAVNOM KAD SKUPITE NATPOLOVICNU VECINU U BLUCI U KOALICIJI SA SDP, JA VAM SE JAVNO IZVINEM I RADITI CU BESPLATNO ZA VAS PET DANA, A CIJENA MOG RADA JE VRASKI SKUPA I TO TOLIKO DA SI TO VJEROVATNO NE MOZETE PRIUSTITI.
Ne znam da li ozbiljno pitaš zašto se ne presele u BL ali mislim da je svakom jasno da neke napredne ideje i politički pluralizam trenutno mogu proći samo u Sarajevu odnosno u većim gradovima Federacije. Koliko će trajati i da li će ikada doći do denacifikacije Srbije i R. Srpske je drugo pitanje, ali Dodik, mali Vuk i Tadić sigurno ne ulijevaju optimizam.
Povelja bosanskog bana Kulina je napisana 29. augusta 1189. godine na starobosanskom narodnom jeziku i bosanskim pismom bosančicom. Ovaj dokument je ne samo najstariji dosad pronađeni očuvani bosanski državni dokument, nego je Povelja bosanskog bana Kulina i najstariji državni dokument kod svih južnoslovenskih naroda i država. U ime oca i sina i svetog duha. Ja, ban bosanski Kulin, obećavam Tebi kneže Krvašu i svim građanima Dubrovčanima pravim Vam prijateljem biti od sada i dovijeka. I pravicu držati sa Vama i pravo povjerenje, dokle budem živ. Evo kako pocinje povelja sto dokazuje da smo mi Bosanci a nikako Srbi a ko je koje vjere danas ne bitno ali znamo do nam je nacija bosanska. a oni koji su se izjasnjavali kao Srbi i Hrvati su ne obrazovani...
DZEKO DIJAMANT JE POLUPISEMEN, NIJE PROCITAO NIEDJNU KNJIGU NA BOSNJACKOM PA JE OPET VECI BOSANAC NEGO MESA I ANDRIC.. DA BI BIO VELIK BOSANAC NE TREBA DA BUDES PAMETAN, TO NIJE NIKADA BILA BOSANASKA OSOBINA, DOVLJNO JE BITI GLUP ..
Ej blago vama nacionalistima.Pa niko od nas Bosnjaka nece zaboraviti ni jednu svoju zrtvu , a vi mislite da vas ovi bosnjacki izdajnici ne pljackaju..nema od vas nacionalista, koji ste pisali ranije komentare, hljeba ni grama.Vi ste prodate duse i nikad sa vama necemo izgraditi ponovo mir ovdje...Sram nek vas je , a ovoj Nasoj stranci podrska puna...Nikad ne zaboravit alimoramo dalje.Daj da vidimo sta cemo sutra jesti , a ne jel to Srbin , Hrvta il Bosnjak na vlasti...fuj gadite mi se
Mrs u svoj tor i ko kaze da zelimo da zivimo sa genocidnom stokom,a sad ako si naucio latinicu mrs na Smrdski portal hebo ti Dodo mater lojavu svinjsku.
Pedja, dobro je Tunjo reko za vas... Bilo bi bas dobro da se na vasem primjeru vidi ko izvana gura pare u nazovi nove stranke u ovoj zemlji.. Stranka vam je cisti promasaj nazalost jer ste instrument u rukama ko zna cijih interesa.
da, upravu ste, dobro ste predvidjeli da ste karanana od stranke, pa sad kao nešto pokušavate ostvariti komunikaciju s ljudima bijedno da bijednije nemože biti fatajte se pozorišta i muzike dok vam se i tamo nije izmaklo tlo pod nogama
Ja sam isfrustrirani djecacic kojemu su isprali mozak. Zato se nemojte ljutiti sto ovako pljujem i bljujem jer je to jedino kako pricati znam. Odgojen sam kao divljak, sta da radim.
jestel culi djeco pocujte bez sale otvara se online skola za ateiste male sva su djeca dosla i u redu stoje stari Dino stavio naocare svoje.
Aj, ba, Pedja u tor od 22% BiH teritorije..Provaljen si. Tvoja uloga u \"Nasoj stranci\" je ista kao Mirka Pejanovica u ratu ili Sejde Komsica koji je godinama u predsjednistvu \"predstavljao Hrvate\".. Nego reci, ti meni: Kakav je osjecaj BITI OTPADAK OD SVOG NARODA, I JE LI BOLILO KADA SI SE SUNETIO??? A vi iz sarajeva-x K U R C U mozete prodavati ovu stranku kao multietnicku.. SDA krepala, Glupi Radonjcic je mrtav a da nije ni zazivio, stranka Z L O CI N C A Silajdzica prnula u tikvu, pa sada Srbima i Hrvatima poturate novu muslimansku stranku. Nek ostane \"Vasa stranka\" do kraja... Da ste htjeli da zivimo zajedno ne bi rusili Jugu. Sad kad vidite da vas je svijet N A G U Z I O i da su to lijepo odradili Silajdzici i Izmetbegovici, vi bi da poturite Srbimai Hrvatima opet kukavicije jaje.. Nikad vise zajedno.. Mimnimum tri federalne jedinice-i svak u svoj tor.. Naravno Republika Srpska jedna je od njih i ona je vec FEDERALNA..
ovo je klasicni dosmr..sa ciglana..komunalni konj...fuj!
Zaboraavih napisati da su ovog narkomana, Pedju, vrbovali za dva dointa hasisa..
Najveći je problem što je manji BH entitet nastao na: logorima,protjerivanju,etničkom čišćenju...i na kraju genocid. Jednostavno,Bošnjaci,pa neka su od juče nemogu\"progutati\"sve te činjenice. Da nije bilo tih zločina nad Bošnjacima Muslimanima,priča bi bila daleko opuštenija sa ko zna kakvim krajem.
Peđa, Peđa pa zar ne vidiš da su i tvoji vijećnici omladinci već počeli prodavati dupe nacionalnim strankama i dižu ruke kako oni traže, raščisti stanje u stranci pa onda će biti nekoga uspjeha.Ne uvlačite se nacionalnoj bandi jer skim si takav si.