Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Miso Vidovic bas zvuci onako muslimanski, jasta!
Fasizam na djelu! Ovakve se stvari mogu desavati u tzv \"rs\" bez pravnih posljedica! kad bi Bosnjak nesto tako uradio \"srbi\" bi odmah potegli pricu o islamskom fundamentalizmu/terorizmu o mrznji muslimana prema \"srbima\" i \"ugrozenosti\" Ovako kad fanaticni (primitivni seljak kao da je dosao iz Srednjeg vijeka \"Dusanove Srbije\") hriscanin pljuje i psuje to je ok! \"srbi smiju mrziti muslimane i proganjati ih a obrnuto (Bosnjaci su inace najtolerantniji narod na Balkanu) te uvrijede se podizu na nivo opasnosti od teroristickog napada i opasnosti po Drzavu! Stop Velikoj Srbiji!
Poklati sve novinare!
Procerati koljace iz Bosne i Hercegovine.... Ili ih skratiti u mraku... Od osuda nema fajde
EH SAD CEKATI MRAKA PA TOG JOVICA SKRATITI ZA GLAVU I MIRNA BOSNA
treba ovo objavit na sva moguca svjetska medija!!! da znaju svi sta ih ceka od srba i srbije! oni stalno pljuju po muslimanima i bosnjacima a ovo je potvrda da smo mi bosnjaci pod srpskom primitivnom agresivnom diktaturom! nek cio svijet zna sta trpi bosnohercegovacki narod od fasista i diktatora srba!
priznajem da smo mi srbi zloconci i ubice i to masivne, dzaba nam diplome, divljaci i ubice ostaju divljaci i ubice!
sta zna drugo srbin radi vec pljuvat, prijetit, i rec zakalt cu te...........pa vi hrvati dalje vjerujete srbima! srbi su agresivni i fasistoidni, ubice, vidjeli smo na djelu i dalje gledamo i trpimo cosica i sanu beogradkse ideologe....bolesna primitivna nacija, prostatluk i srpski fanatizam....
tako je
Sta se kog klinca cudite, pa svi su nam novinari takvi. Po mom misljenju josh su opasniji i gori (u svakom pa i u moralnom smislu) oni koji na perfidan nacin, kroz shale ili kroz uredjivacku politiku i izbor sarzaja sire govor mrznje i zavadjaju narode na ovim prostorima.Nema gorih novinara nego na Balkanu.
CITAT - to nije samo kriminalni čin, već predstavlja potpuni sunovrat novinarstva u ovoj zemlji\", dodaje se u saopćenju - NE TO JE POTPUNI SUNOVRAT CIJELOG DRUŠTVA
mora da mu je je.bao sestru
Tako je kada se bagru postavlja na svaki polozaj u RSu...