Komentari (37)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Glavni ideolog ČETNIČKE politike u VM!
Sredoje Nović=potencijalni ratni zločinac
Sad kad prestane vaziti odluka o jmb protestante treba uputiti ka centrali sda
Ako sredoje kao obrijani četnik može direktno i javno raditi na rušenju Bosne, možemo i mi patriote raditi direktno na jačanju Bosne. Pa ćemo vidjeti ko će se zadnji smijati.
Zasto nismo izasli na proteste ponovno kada je SDA poteg'o VNI ???? a lafo nisu protesti bili jednonacionalni nego smo se svi mi ''građani'' bez obzira na naciju okupili i protestirali...supljak namirisem na kilometar!
moj intelektualni nivo mi ne dopusta da se spustam na tvoju razinu razmisljanja i vrijeđanja, tako da nema potrebe da ulazim s tobom u dublje rasprave. zadnjim svojim komentarom samo sam zelio reci da price o multinacionalnom jedinstvu u pogledu protesta pocetkom 6. mjeseca mogu macku o'rep objesiti, nista vise, i da te i slicne fore ne pusim. Tvojoj sposobnosti za procjenu ljudske licnosti na temelju 27 rijeci se neizmjerno divim. Svaka cast!
Sad ozbiljno, sjeća li se neko kad je SDA uputila u proceduru na bilo kom nivou vlasti neki normalan prijedlog zakona ili podržala nešto normalno, što nam je svima objektivno potrebno??? A ako ćemo pričati o onom što su sa svojim bratskim strankama i satelitima srušili, e tu bi već roman mogli ispisati!
prenijeli su svojom inicajitvom preko 60 zakona sa drzave na entitete...pitaj nekog starijeg koji su to akni...neke od tih lagumdzija je vec vratio entitetima...o budzetima da i ne pricam ciji su bili normalni prijedlozi sad se barem vidi...
i opet se ponavlja stara prica SDA koci pa koci..Dokle to tako??
nemoj tako NAROD ZNA!
dok god zlaja rasprodaje sve
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Do kada će SDA-a onemogućavati ovoj zemlji da ide naprijed.
Ja vjerujem da SDA više neće imati obraza da opstruira svaki mogući zakon i inicijativu
Dokad nas mislite blokirati sa nacionalnim interesom,dokad ce djeca ispastati zbog vasih fotelja.Glavni interes treba da bude drzava,buducnost i napredak,a sa ovim samo se vracamo u srednji vijek,samo bjezimo od europe i ostajemo crna rupa.
samo se vracamo u srednji vijek...mislis sa ovim zakonima koje usvaja sdp sa dodikom
i NAROD ZNA da Bosnu i Hercegovinu uništi SNAGA BiH
Osim ako opet ove nacionale stranke ne potegnu VNI, mada ne sumnjam da nece
bolje i VNI nego skidat dodiku gace za jos godinu fotelje
ponovo se ovi nacionalisti igraju sa sudbinama djece, a i ovi iz SDA samo povlace neke vitalne interes i tako jos vise koce drzavu na putu ka EU
I to traje godinama...
ne traje godinama nego zadnju godinu od kako zlaja jaca entitete a slabi drzavu BiH...
Zahvalimo SDA sto Zakon o JMBG nije usvojen!
Jah, ne podijeli SDA Mostar? Zakon koji je trebao biti usvijen nas ne bi podijelio, ocigledno nisi dovoljno upoznat sa sadrzajem
Ma naravno, nemojte vi raditi svoj posao, neka djeca pate dok vi i dalje budete odbijali postojece zakone koji su u procedirama...