Komentari (47)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bosna i Hercegovina je drzava svih onih koji su rodjeni, zive, rade, obrazuju se u njoj, nose njene dokumente, placaju namete....dakle svih njenih gradjana. Sve ostalo je izbor, mozes birati vjeru, narodni identitet, politicko opredjeljenje... To kad shvate ovakvi poput ovog chobana, nece imati problema ni sa sobom, ni sa Bosnom, ni sa drugima.
Dvoličnjaci koji sve sto im je ova zemlja dala koriste, a svim silama se bore da je sruše...
jeste jest, Alija junior je problem!
Dobro je da je vlah konačno shvatio, država je samo Bošnjačka jer se jedino Bošnjaci bore za nju, ne možeš ti tvrdit da je država tvoja a konstantno radit protiv nje, još se i radovat kada je druga država uništava, sami sebe ćete izbaciti iz ove države a i to je ok
PA NARAVNO DA JESTE.UVIJEK JE BILA BOSNJACKA
reci ono što nije pa se ti misli onda.e kako ste se tako dogovorili da lažete.do sad vam se udovoljavali previše e neće moći više.
Prvo uradite restituciju poljoprivrednog zemljišta koje je većinom oduzeto od Bošnjaka poslije 2 svjetskog rata pa onda vidi šta će ostat. Hoće da prisvoje Bošnjačku zemlju koja je oduzeta pada je onda podjele među dobom. To se već uradilo u Kotorkom kod Doboja.
Pa ako ti ne valja iseli se... svijet je ogroman a kod nas onda manje problema.
Ne možeš se zvati Sredoje i biti naročito pametan.
Pa da. Logicno da je Bosnjacka. U Bosni su Bosnjaci, Bosanci, Hercegovci, kako vam milo. Srbi i Hrvati su u Srbiji u Hrvatskoj. Ja stvarno ne vidim sta je tu sporno?
@gooUser1565652676 zemlja se zove Bošnja i Hercegovina? He he he
Vidi se kakav je Srbin sudac,imate puno primjera,sav teritorij bi opljackali i novac odnijeli Vucicu
I RS ji i srpska i bošnjačka i hrvatska
A moj Noviću, ima toliko stvari koje ne funkcionišu ali da u jednoj Državi program javnog TV servisa poćinje sa informacijom o početku priprema košarkaša druge države (Srbije) pa onda o početku priprema vlastite države ( Bosne i Hercegovine ) to zasigurno nema nigdje osim kod vas. Jedan primjer onako sa ''margine'' , sport.
@Hamoponovouredu ''Bitno je' da Klix upravlja i profilira status mojih postova, softverskim začkoljicama i fintama.
Koliko moraš biti zatucan da ovako izjaviš? Ne shvatam ljude koji slijede ovu politiku? Zar zrak koji dišemo treba djeliti na bošnjački, hrvatski i srpski? Šta kad odem u rs, da ponesem sebi bocu? Vi niste normalni! Isto je i sa vodom i zemljištem!
HAHA... a genocidni cetnitet ce bit samo srpski.. HAHA... pametnije bi ti bilo vlasino da se za rijec nisi ni javio