Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
S.Nović je UČESNIK U ZLOČINAČKOM PODUHVATU,i direkno je radio na etničkom čišćenju Bošnjaka iz Sane,Prijedora,B.Luke,B.Novog,B.Dubice,B.Gradiške,Prnjavora,Teslića,..........................,i ono što nije mogao tenkovima sad pokušava preko PETOKOLONAŠA iz federacije da učini!
ZAKON JE ANTIDRZAVNI I NESMIJE NI PO KOJU CIJENU PROCI. INACE NEGINE ZA BOSNJACKE DA POSTANU EVROPSKI PALESTINCI!!!
ne vidim u cemu je problem. dva entiteta, jedan distrikt, tri predsjednika, jedna vojska, dvije policije, administracije ko da smo kina i sad neki problem koliko jedinica ce izdavati maticne brojeve..usput jel se narod vratio/na svoja predratna ognjista?
Znaći sada imamo 9 JMBG, ***te više nego u Americi.
Ma ti djubre jedno nam rusis drzavu jos od 80-tih godina. Ali mi nije jasno da netko moze dozvoliti da jedan ovakav udbas, cetnik i ratni zlocinac donosi zakone protiv drzave, a balije to jednoglasno usvajaju.
Bitno je da je pravoslavni vlah Nović sretan! Dušanka Majkić je trenutnu u ekstazi, ne može da vjeruje da je našla ovakve izdajnike među Bošnjacima.
Tebe Noviću kao i sve političare iz rs-a ne može zadovoljiti ni Cicciolina (i ona je nekad sjedila i to u Italijanskom Parlamentu).
Samo budale od ovog danas prave poraz ili pobjedu. Djeca će dobit matični broj a njegovo formiranje je sasvim nebitno. Ovi što pokušavaju u državi podjeljenoj na 2 entiteta i distrikt da prave nekakav unitarizam na matičnom broju i predstavljaju ovo kao poraz, nek odjebu. Ako ti je do ukidanja RSa uzmi pušku i zauzmi je, a ne da djeca ispaštaju radi gluposti i preseravanja.
A bezbeli će Pandurevićka i Bevanda odgovarati za svoje izjave i maltretiranje građana!? Samo se nadam da ovo Majkićki nije palo teško, ko bi joj pored njene plate od 5.000km plačao i za narušavanje duševnog mira.
Ljudi ne trčite pred rudu Zakon treba da prođe Parlament i Dom naroda
Bitno je da se zakon usvoji da nam se ne bi desila nova Belmina, Bevadu i sve koji nisu dolazili na posao da rijese ovaj problem treba pozvati na odgovornost
Jel' to Bevanda izlijecio svoju BeboFobiju??
Hajde super, da vise ne moramo brinuti hoce li nam djeca postojati kad se rode...