Komentari (43)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
HA HA a zakon o slobodnom kretanju????
Odvratan si Sredoje, skoro ko tvoj ideološki otac komunjara/č.e.t.n.ik.Duško Zgonjanin.
Pa imenjace ti hoces da zabranis osnovno pravo ljudima na slobodu kretanja, inace moj imenjak Sredoje je najopsniji Karadzicev radnik na terenu i njega se treba pravo cuvati. On je mastermjnd citave RS a Dodik i ostali su mali igraci za njega.
Naci ce se vec izdajnik na Bosnjackoj strani koji ce udovoljiti dodikovcima, ne bi bilo prvi put.
Zivjet cu gdje hocu na teritoriji BiH i to pravo mi niko nece uskratiti NITI MOZE NARAVNO
@emko www.prvimart.ba svi koji to mogu trebaju se prijaviti..posebno oni koji su i prije rata živjeli..
za sve rekreativce u kladjenju dobar site http://bet-tips.cogia.net
Ma nemoj Govniću hocu rec novicu??? Ti ces nam rec gdje cemo se prijavljivat???Evo ja cu se namjerno prijavit iz Tuzle u Visegrad i cijela moja porodica i sturit cemo vas na izborima 2014 kao i sad u srebrenici,zivi bili pa vidjeli!!!!Ukinut cemo vam RS d ani svjesni niste kako lagano!
Dejton nelegalan,neustavan,potpisan od grupe ljudi koji nisu pitali narod o tome dali potpisati ili ne.Narod se trebao izjasniti na reerendumu o tome jer ustav BiH kaze da se unutrasnje i vanjske granice mogu mijenjati samo dogovorom u skupstini i izjasnjavanjem na referendumu.U slucaju Dejtona zaobidjene su institucije BiH i narod kojeg niko nista nije pitao.Dejtonski ugovor potpisan pod prisilom je apsolutno nistavan. Dejton nikada nije usao u ustav BiH niti ce se to ikada desiti.Po vazecem ustavu postoji samo BiH i nikakva tzv.federacija i tzv.RS.
Izvini,greška,nisam mislio na tebe!
ovi četnici nam ni u miru ne daju da dišemo!! ne bi nama ni trebao taj zakon da nisu u Srebrenici počinili GENOCID!!
Po njemu znaci ako ja zelim da zivim u npr. Modrici to ne mogu uraditi jer nisam tamo zivio prije rata. Ja koja budala od covjeka.
Sredoje, Sredoje, ova tvoja ne pije vode. Prije svega uputi amandmane za promjenu Dejtona. Znaš da to ne prolazi i u nijednom forumu BiH, a zaradit ćeš i krivičnu prijavu za kršenje Ustava BiH, takođe Ustava RS. U PAMET SE - što bi Miloš Obrenović rekao svojim podanicima.
@mm !!! NE VRIJEDJAJ !!, ja i ti smo braca--po mlijeku -- Ja sam posao tvoju majku ,a t posao mog oca. To treba postovat !
Kada ovim iz PC odgovara dejton da zaustave sve drzavne zakone ulazuci vitalni nacionalni interes,tad oni brane ustav.Sad kad nama odgovara dio ustava koji se odnosi na prebivaliste tad njima dejton ne valja.............de se brate skontajte pa nam javite??????
Ja,koja kobila tebe isprdnu!
Molim Vas da neko ko s pravnog aspekta poznaje okolnosti i zakone objasni da li je moguće da se bez saglasnosti bošnjačkog naroda promjena ovog zakona implementira. Unaprijed hvala