Komentari (61)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ljeto,a przi?Ja sebi ne mogu doci,mogu misliti sta nas ceka na zimu?SNIJEG???
TOPLE NOCI VRELI DANI NEKO CE SE OPECI
30 stepeni mu donja granica do septembra bila
bice pakleno za bajram
muchachita mi amor skini cega porfavor... :-)
u zamrzivac brate,nista drugo...
Dobro je pa nece biti preko 45 stepeni ;)
http://www.ADmimsy.com?R=ADBIH ADmimsy je stranica koja služi za internet zaradu. Poenta svega jeste biti uporan, te svakodnevno izdvojiti 3-4 minute za gledanje reklama za što ćete dobiti odgovarajući novac. Pored rekalama, postoji još načina za dobivanje novca - odrađivanje raznih poslova (najčešće registracije na neke stranice, download, instalacije i sl.), te zvanjem svojih prijatelja na ovu stranicu. Jako je jednostavno, samo su potrebni dobri nervi i sve će doći na svoje. Može se sasvim solidno zaraditi ako posjedujete već navedene osobine - upornost i strpljivost. Na samoj stranici postoji niz dokaza o isplati, tako da nije riječ o prevaranstkoj stranici. Isplata se može vršiti tek kada prikupite 15 dolara i to preko - Paypal & Payza. Sve što je potrebno jeste ući na slijedeći link: http://www.ADmimsy.com?R=ADBIH Nakon čega ćete se registrovati. Registracija je sasvim lagana i potrebno je par sekundi za to. Poslije toga možete početi zarađivati na već pomenute načine.
Da postačima dragi Allaha olakša još ovih par dana Ramazana.
kud više sa ovom vrućinom ! S O S !
Posle članaka o "slavnim" osobama najviše me nerviraju članci o toplotnim udarima i vremenu. Kakvi su ovo medijski spinovi i skretanje pažnje sa bitnih stvari u p.m. Dajte malo pišite o konkretnim stvarima, prozivajte korumpirane funkcionere, prozovite nekoga za privatizaciju, prozovite nekog za previsoke plate funkcionera i prekobrojne ministre, pohvalite porast prihoda nekog preduzeća a vi našli prozivati vrijeme i vrućo vam a august. Pazi, spektakla, 42 stepena, pa bilo je toliko i prošle i pretprošle godine i zadnjih 50 godina i zadnjih 1000 godina!! Neka grije - vrijeme mu je, kad ugrije u decembru ovako napišite članak o tome, da sad padne snijeg pa napišete članak ne bih vam zamjerio, ovako - okanite se vremena!!!
Zato u januaru snijega na izvoz :3
ovdje kod nas je ujutro već 29 a preko dana kuku majko.
Za sve one koji se kladjenjem bave iz hobija obavezno neka se prijave http://bet-tips.cogia.net
:(
Bošnanin, spiritualan, bosanski
A sto uvijek ovaj meteoalarm TZ zaobilazi kao crvenu zonu? Jer se to mi podrazumijevamo ili nismo dovoljno dobri da nas "sunce ogrije" :D
ma 40 je ništa daj 50... -.-
E fakat nema smisla, ljeto pa još vruće. Zar nije logično da nas zahvati kakav talas zahlađenja, mislim ipak je avgust mjesec. Ccc ... Šta smo mi Bogu zgriješili :(