Komentari (43)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ej politicari, ministri, doktori, profesori, sportisti snifaju koku eto u novinama clanak jer je nakav nebitni lik koji vozi kajak zapalio dzoint... Stvarno?!
Pa onda nam je 99% omladine na "dopingu" 😎😎😎😎😎😎
stavio mu neko dzoint u kolu hahahaha
hajd da se drogiramo, nek se oci sjajee
Taj THC je opasan strasno, moj rodjak se predoziro marihuana iglom i umro, nemoj se zezati Stefane.
Samo su ga trebali prebaciti u kategoriju 'kajak na mirnim vodama' i bio bi najbolji. Miran ko Buda.
jbali ih inicijali, dajte puno ime i prezime da vidimo dal da ga hrabrimo il pljujemo :) ocemol ga proslijedit srbiji il hrvatskoj :)
jok vala, ne prilii im to, ne valja nametati, nikome, pa ni njima, nek bude srbin, ja zadovoljan, samo da ne bude kvazi-srbin, e onda ne bi valjalo
Ja sam pozitivan na nikotin cijeli zivot...Evo i od prije godinu su pozitivni i svi pored mene...
Parkic i njezin telefon.. hahahaha... Crveni Malboro,studentice,just malboro... hahaha ..
Matere mi Parkic,ti si bagovana,po sata trazim sopstevni komentar,a tvoje ni ne prikazuje,tek nakon pet minuta... Hhahaha.. sorry,mislio sam da si na mobu..A koje ti pusis hanumo!=? ;D
PRIKAŽI ODGOVORE (2)