Komentari (32)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sad kad je Stojčevac opet sređen, taj prostor zajedno sa parkom oko vrela Bosne postaje baš impozantan, poput velikih parkova u zapadnim gradovima. Vidim da u Centru sređuju park Betanija, nadam se da neće otkidati dijelove od zaštićenog prostora, jer će to za 10 godina biti centralni gradski park. Ako u Novom Sarajevu stvarno urade park Hum kako najavljuju, Sarajevo će imati puno više korisnih zelenih prostora nego prije nekoliko godina. Samo još zaustaviti gradnju na Trebeviću
Sta ima tviteraš?
@gooUser1641810746 Pa da, ali od rata je Stojčevac bio zapušten, zato govorim, sad se vraća na korištenje ljudima. @appleUser1612559726 Nema ništa, po čemu je to relevantno za ovaj komentar?
ženu su mu vidjeli na stojčevcu s nekim juniorom sarajva
Otkako je Muzur dosao, preporodjen Stojcevac, prelijepo uredjeno, pokoseno, pod konac iskreno
Bravo Muzure...
Ma njima tj trojki je fotografisanje najvažnije. Ko starlete.
sve se svelo na "dobro mjesto za slikanje". hebo "život" i "biti svjestan trenutka"
Bice lijepo i cisto maksimalno heftu dana
Ovakontreba srediti i Veliko i Malo polje na Igmanu. Ne dozvoliti primitivcinama da pale rostilje i parkiraju auta gdje oni hoce..
sve je odlično samo nema gdje pišati i srati nema javnog WC
sta predstavljaju ove tri lokve??
Imali Bosne osim Sarajeva , nabijem ga na 🖕🏻
Nema mater ti jebem,nemaaaaa
nema...eto ...crkni u gorcini glupane jer ne znas razliku izmedzu opstine i drzave
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Bravoo