Komentari (63)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@@hihi Bilo je i Srba 50% u odnosu na sve narode u yugi, igrali su se sa ravnopravnošću drugih i znamo kako su završili, dakle BiH je država tri konstitutivna naroda gdje su u Ustav ucrtana mjesta koja kome pripadaju, pa ne može se strankama sa hrvatskim legitimitetom nuditi isto kao minornim strankama HSP i Lijanovićima i SDP-u koji je istina velika stranka ali nije pobrao Hrvatske glasve.
\"Širokobriješki tajkuni, braća Lijanović, zbog neplaćanja PDV-a i nepoštivanja kvota za bescarinski uvezeno meso, putem firmi kojima su indirektno upravljali, oštetili su državu i druge proizvođače za milione maraka. \"-Vijesti.ba Hehehe,dobri ovi Zlajini Hrvati,poduzetni momci :)
OPET UCJENE ZLAJOGLU MILOSEVICA! TO MOZES RADITI SVOJIM PRIVATNIM SRBIMA I HRVATIMA, ALI LEGITIMNIM N E !!!
hhahahaha koja sprdacina
DOSTA JE BILO PROPALI 20 GODINA I NAROD ŽELI POSLA I KRUHA.DOSADAŠNJE STRANKE U VLASTI NISU NAROD GLEDALE DA IMA POSLA VEĆ SAMO SVOJE FOTELJE I BENIFICIJE KOJE DOBIVAJU U VLASTI.
SAMO NAPRIJED KOALICIJO I PLATFORMO.NE POPUŠTATI UCJENAMA HDZ BIH I HDZ 1990.SAMO VLAST MOŽE BITI U PRIHVATANJU PLATFORME.
Alla\'a mi linija je vec davno povucena !!!
Citam isusati rvaske komentare i govore o Erceg Bosni, Herceg Bosna je naziv iz \"Turskog\" vremena, ali oni pricaju da ce povuci liniju, kuda isusati , mislic samo na tri sela Posusije, Grude i Livno, to je to .
UKOLIKO HDZ i HDZ90 NAPRAVE HRVATSKI ENTITET OSOBNO UTROSTRUCAVAM SVE BOSNJACKE PONUDE ZA RAZBIJANJEM HRVATSKE KOALICIJE !!!!!!!!!!!!
MUSLIMANSKA DEMOKRACIJA - EVO MI NAPRAVILI PROGRAM A VI IMATE ROK DA GA PRIHVATITE !!!!!!!!! SAMO VI FORMIRAJTE VASU VLAST; NE TICE NAS SE!!! JOS JEDAN KORAK PREMA HRVATSKOM ENTITETU !!!!!!!!
Molio bih gospodu iz SDP-SDA-HSP-NSRZB da pokusaju precizirati sam datum formiranja federalne \"bosnjacke\" vlade > 8-8
ajme sve me strah šta će bit ako ne ispoštuju taj rok, tada ce SDP i sejdo bajramovic na silu napravit vlast a mi ćemo svoju vlast napravit u HercegBosni i povuc liniju dokle je naše a HVO će to braniti kao i u prijašnjim vremenima al me stvarno stra tzv. Armije propalica
Ovi se napalili. Poceli da daju rokove, moš mislit. Hi hi hi hi.
Izbrisali ste komentar koji je dobio preko 60 pluseva, ako se tako odnosite prema problemima ignorirajući druge i druga mišljenja koja su prije svega dobronamjerna onda nije dobro
Samo tako SDP je odlucna stranka i uvjeren sam da je na pravom putu, sto se tice Covica kriminalca on je zavrsio ali bi bolje bilo ADZ 1990 da se otrijezni i prihvati vlast.
ava regija ima da se trese od zlajkinog ultimatuma. SAD SE MORAM CESAT PO STRAZNJICI.
Citava regija ima da se trese od zlajkinog ultimatuma. SAD SE MORAM CESAT PO STRAZNJICI.