Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Cuj pokret \"Dosta\"? hahahah...Prifatite se lopate sminkeri dosta je pisanja uz vjetar!
\'Novi premijer se mora ozbiljno prihvatiti posla\' No shit.
Ko ga je bolan srušio... Da nije bilo tužbe i izbora Tihića...
Neradnicka bando, iz druge galaksije se vidi ciji ste i za koga po ulicama galamite.
Pa nije valjda da mislite da ce biti bolje??? Nase stanje se moze svesti na dvije rijeci...\"nikad bolje\" s naglaskom na nikad....eto jedino sto mi je dojadio da ga gledam fakat mi je zivce cupao...ali i slijedeci koji dodje ce biti isti ovakav...sve je to u gram
ev sve ne mogu da vjerujem ;)))
bez pokreta DOSTA ne bi bilo mnogih stvari, ili bi morao biti neki dugi pokret DOSTA...... u svakom slučaju takvi pokreti moraju postojati da se nešto u bilo kojoj građanskoj državi pokrene..... svakom građaninu treba da bude na čast što je dio građanske inicijative u bilo kom obliku i pod bilo kojim nazivom, jer biti dio toga znači biti dio političke zbilje društva u kojem živiš...... s tim u vezi svaki napad na građanske pokrete i inicijative, je čista -----Laž iz protivničkog tabora ------ ........ ako postoji legitiman razlog da se bilo kome išta kaže, neka neko napiše, a argumenti \"ba, vidi mu glave\", samo guraju društvo u još veću nezrelost i neozbiljnost........
ma po zakonu!!! a ne lazite, grafit je moj!!!
Gorih ublehasa od ovih iz pokreta Dosta nema!! Eto taman je zbog Vas covjek dao ostavku. Djeco knjige ili lopate u ruke pa nesto radite.
ma ko god ga je skinuo, neka je samo skinut!!! a da je javna hajka imala uticaja, imala je... j.b.ga, pa tihi je kampanju gradio na njegovoj omrazenosti u javosti, a alijinom malom je bio vruc krompir u dzepu - i to samo jer ga je narod prozvao... ma gud baj, a da su ovi iz koalicije krivi, krivi su, ali nisu ni oni besmrtni :)
@rhinostop - slusaj mali Brankovicu, Dosta! je do sada organizovao veliki broj konkretnih akcija pomoci ljudima, isli su organizovano dati krv nekoliko puta, skupljali su pomoc i cijepali drva starim i iznemoglim, a to sto iz tebe progovara zloba u kombinaciji sa neinformiranoscu je tvoj problem. btw, u pripremi je nekoliko akcija pokreta u kojima ce trebati zasukati rukave, ocekujem da ces biti tamo, a ako neces, da ces organizovati bar dva puta vise konkretnih akcija nego sto je to uradio pokret Dosta! do tada: suti i poklopi se!
a sad adioooooo, a sad adiooooo........al sve po zakonu.....hahahahahah
Ovo kao Dosta skinuo Brankovića RLOL
e cuj dosta nekog srusio,pa ne budite smjesni,dsota nema veza s ovim. a ko god da dodje poslije njega bice u istim govnima jer nema koalicije,a bez koalicije premijer nista ne moze. znaci krivi su tihic,silajdzic,covic i ljubic.
bravo ljudi!!! ovo je jos jedna pobjeda gradjana ove drzave!!! a vi placeni SDAovci, idite sa Brankovicem na godisnji :P