Komentari (35)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
sada ima parkinga koloiko hoćeš, a majmuni opet parkiraju na zelenu pobvršinu. juče na podne namaz došao debil sa lexusom i jedan reno laguna karavan i fino na zelenu površinu. nifgdje ni policije ni komunalaca. seljak ostaje seljak
"lako je istjerat seljaka iz sela, al selo iz seljaka ... nikad"
Sve se zalimo kako nema dovoljno parkinga i sada kada se nesto napravilo, nigdje nimalo pozitive. Ova ulica je imala dvije trake i apsolutno nije bila saobracajno opterecena, pa ne vidim razlog zasto drugu traku ne pretvoriti u parking. Licno, otkako je ovo uradjeno, sada mogu svako jutro bez problema naci parking, dok sam prije kruzio i trazio mjesto, a nerijetko sam parkirao na uska mjesta uz rizik da vozilo bude osteceno.
ovo nije napravljeno nego ocrtano(uskoro će i naplaćivat) oni nisu ništa napravili u ovih 20g već samo iskorištavaju i sužavaju Titinu plansku infrastrukturu isto kao što koldžo nije napravio biciklističku stazu već je samo oznaćio tj.ofarbao bez saniranja novim asfaltom .
@gremlin a razlika između pravljenja i iscrtavanja je ... drastična
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
E, jeste se potrudili. Uzmeš saobraćajnu traku i na njoj nacrtaš parking mjesta. I još po potrebi naplatiš po zonama.
na ovoj fotografiji parking je postavljen tacno ispred glavnog ulaza u skolu pa sad vozaci iz perspektive ove fotografije ovo je vase vidno polje pa zamislite veliki odmor i malu djecu koja prelaze ulicu a vi ih ne vidite od parkiranih vozila lezeci policajci postoje ali ipak MOLIM ZA MAX OPREZ jer ponavljam od parkiranih vozila ne vidite malo djete niti ono od njih vidi sta dolazi niz ulicu valja im izvirivati a svi smo nekad mali bili nekad se pretrci bez razmisljanja i mimo pjesackog
@vlado.nine Apsolutno ispravno, ali upravo na tom mjestu su i prije roditelji parkirali kada su ostvljali-preuzimali djecu
Ove ceste su odavno napravljene!
veliki projekti investicija su u pitanju ... treba iscrtat ovolika parking mjesta ...
@nenadjebivi polako ... dok iscrtaju :-))
Shvatam potrebu za povećanjem parking prostora, ali cijelu Grbavicu pretvoriše u parking. Novi parking kod OŠ"Grbavica 1" i nije neka sreća, iskreno, ni za djecu, ni za nas stanare.
Da ste svakodnevno prolazili ovom ulicom, vidjeli biste, da su upravo roditelji uz rizik da ne budu kaznjeni ili pak zakaceni od drugih vozila, sa 4 zmigavca parkirali vozila, tako da je oznacavanje parkinga sasvim opravdano i korisno.
za svaku pohvalu
@bookirizmetbegovic Prije svega nije pristojno komunicirati na tom nivou u civiliziranom drustvu, a vecini ljudi koji gravitiraju u ovom dijelu grada i idu s posla na posao, ovo predstavlja olaksanje, obzirom da je do sada bilo stalno kruzenje i trazenje bilo kakvog mjesta za parking. Ako bude placanja, to je druga prica i gradjani treba da se izbore da do toga ne dodje. Malo pozitive i konstruktivnih prijedloga niej na odmet, ili cemo po onoj staroj "kakvi gradjani, takva vlast".