Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Napravi ti bolji! Poklonjenom konju se ne gleda u zube. Osim toga, ovaj most je i više nego dovoljan za normalan saobraćaj u ovome mjestu. Hvala dragom Bogu i ljudima koji su pomogli!
samo nek se gradi.
ja sranja portala!!!!!
Lijep most, a i veoma brzo je sagrađen. Svaka čast općini Stari Grad. U Novom Gradu još hodamo po makadamu.Ulica Halilovići kod carine sva je uništena nema pješaćke staze, puna rupa neosvjetljena iako ima plakat preko cijele ulice ,, Sa nama u Evropu\'\'.
Da nam nije Turaka ne bi imali hljeba za jesti...
SVI SMO MI TURCI!!!!!
Na Obhodži ćuprija
Most ka Ostrvu majmuna...
Je l´ toliko tesko: Zitat clanak: \"Ukupna vrijednost investicije bila je 258.000 KM\" Kako bi se izgradio most sa 4 trakama? Licno, ja ne bih preko jednog mosta setao ili sa autom prelazio, ako je u njegovu supstancu investiran iznos od 258.000 KM..:D Znaci, ta suma je bila dovoljna za jedan skromni, ali povezivajuci most, i to je bitno! :)
Hahahahaha...Ja mosta i vanago...Turska posla...Hahahahaha
Turska majka! Rezervna domovina! BiH4PEDER!
pa ko bi nas podrzo kad nismo jedinstveni,pogledaj samo koliko Bosnjaci stranaka imaju
opet turci gaze bosnom :(
samo nas turci braca podrazavaju...sve nam grade u uvoj bjednoj zemlji jedini su nam oni spas TURKEY & BOSNIA FOR EVER!!!
Hadžibajrić je najbolji načelnik . Samo naprijed
Ne znam što kritikujete, bolje što je uži nego da je kratak. Negdje se moralo uzeti :)
koji im je vise sa ovim mostom, jbt pa dojadilo mi je, imal sta novo? kako su ovi novanari na sa-x de+b+i+l+a+n+a zestoka