Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Doduse ja nikad nisam bio na dzumi pa i neznam sta se tamo desava al volim pametovat i dizat sam sebi ego jer nigdje drugo i nemam rijec osim ovde iza monitora.
Ma šta je tebi Braune, čuj SPC djeluje tajno, ja svake nedelje odem na liturgiju i tu nije ništa tajno, dapače sve je vrlo JAVNO, nego tebi nana rekla šta se u crkvi dešava, da si kada ušao u crkvu, znao bi da se na liturgijama obavljaju samo vjerski obredi, ako sveštenik nešto i kaže, to se tiše samo vjere i stanja u porodici i užoj zajednici tipa kako da budemo bolji ljudi, dok je javna tajna da se po završetku Džuma namaza često drže politički govori i instrukcije kao za koga da se glasa na izborima, zato poklopi se i šuti.
sjeme vam se zatrlo.
e bas tako braune.a znas li zasto?jer nam se moze.
Braune, ne seri! Ostavi SPC na miru. Ni tvoju crkvu niko ne dira, necivilizovani stovore.
I sad zamislite situaciju u kojoj Parlament i Vlada RS na svecanoj sjednic slave Dan Draze Mihajlovica, ili neki drugi pravoslavni praznik ili krsnu slavu, a na nju se ne odazovu pripadnici drugih naroda i drugih religija ? Platice kaznu . Ovaj stav je stav SPC koja sve one koji zive na teritoriji RS smatraju pravoslavcima. Oni koji to nisu, postace. Kao sto su prekrstavali bracne parove , vecinom zene iz drugih naroda koje su u toku rata bile primorane da se pokrste i da promjene imena. SPC je fasisticka organzacija koja tajno, ili polutajno djeluje u RS .