Komentari (279)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
-I zabranjeno pipanje pevaljke sa masne ruke :)
i nema karanja na prozorima bestidnici!!!! da vas narod gleda fuj
Ih,to je jos dobro.Neki(gomila) se karaju na izletistima ili u zamracenim ulicama gdje ih svak moze vidjeti,i kad kazes nekome sta mislis o tome gledaju te ko da si s marsa pao.
Ne treba sarajlijama kućni red nego kakav Staljin!
Ovi zemljaci uzimaju samo represivne zakone prema narodu iz Evrope, a sve ono što bi zemljake pogodilo, oni to ne provode, niti predlažu. Ali ko nam je kriv, evo reći ću kriv je ko je ponovo glasao za zemljake i sada svi uživamo i dalje kao i proteklih godina.
A šta je sa smetljarnicima zgrada koji su pretvoreni u poslovne prostore,granape,i još neke prostorije koje su bile zjedničke a u ratu i poslije privatizirani pa ljudi sa recimo 12 sparata moraju smeče da prvo voze u liftu a zatim da pronađu kontejner za isto koji je podaleko od zgrade.kada bi se to riješilo npr.Nolitova zgrada na D Malti ima ih dosta vjerujem da bi se dosta dobilo na čistoči grada.
A CUKE/ PSI KOJI SERU PO STUBISTIMA I ZIVE SA STANARIMA. da li PSI zive u kucici za pse ili u STANU!, da li su oni zabranjeni s obzirom da nemaju zdravstveno osiguranje?
@ SEGA MEGA nije to ništa jedan došljo je prijavio policiji da su mu ukrali šupu sa drvima. Izašla policija ne lice mjesta kad ono''papak stavio drva u lift.
Odlično koze se nigdje ne spominju hvala bogu več sam se prepo gdje ču sa njom.
što ne napišete broj telefona pa da modu prijaviti komšiju što baca smeće sa 12 sprata svaku većer? samo šuplja priča
ako je ovo priopcio Hamdo Karic onda treba vjerovati u punu ispravost odluke. sjetimo se samo njegove izjave kada se hvalio da je sam odlucivao gdje postaviti bilborde uz Miljacku ... pa su isti kasnije uklanjani. Blago nama s ovakvim uposlenicima gradske uprave i cime se bave dok je grad zatrpan smetljem, auti po trotoarima, a tramvaje i autobuse se od prljavstine ne moze uci, gubici vodovoda u instalacijama 70%, gradska zelenila se unistavaju gradeci smetlje od objekata ... a on priopcava da ce se sancionisati hranjenje golubova....
Karadzicu ljubim te u bradu, do juce sam zivio na selu danas zivim u gradu. Mnogi treba da mu sliku drze umjesto Titine.
vidi sarajlija mader vam derem kao da ste iz Pariza
Roštiljanje se ukida bilo gdje, pa nemamo od čega kupovati meso. A zakone možete donositi svaki sat, pa svakako se ne sprovode.
Kakvo je doba doslo, ne smije se ni prdnuti malo jace...
komsija drzi kera na balkonu, a ja zbog cevapa da popusim kaznu...pihhh
do koliko je dozvoljena decibela iza 22/23h ??
jest ovi što reklame stavljaju nemožeš izvući račun za struju