Nove tablice, potvrde i stikeri
0
Novi koncept registrovanja vozila od 28. septembra
Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A koliko dana sad traje proces registracije?
Napisi ga velikim slovima, da njega nije bilio nebi bilo ni vase nacije, jos bi bili vjeroispovjest.Zato velikim slovima i obavezno slika na zidu.(ovo vazi i za Zidana)
Ma nek ce biti BiH na tablicama ,znal neko mozel se vise tablica postaviti na auto ono BiH BiH BiH BiH na svakoj tablici Hajmo Bosno Bosno Bosno hajmo Hercegovino Idemo u Baraz sa Bosanskim tablicama eheeee
zidane, aj majke ti nemoj nikad vise da kroci na tlo republike srpske. ajd majke ti budi drug pa je zaobilazi u sirokom luku, tako ti alaha i tulumbi
e pa prijatelji moji svako će morati ići na tehnički ptregled ali ostaje još uvijek nejasno zašto većina vlasnika vozila idu u nekakve agencije da bi registrovali vozila kada sve to mogu uraditi na stanicama tehničkog pregleda uz manje para i bez posrednika jer im nisu potrebni.A što se tiče jedinstvenog sistema srbi hoće da zajedno djelujemo samo kada je njihov interes i lova u pitanju pa tako hoće da plasiraju svoje police osiguranja (jahorina,bobar i dr.) i uzmu lovu iz Federacije a gdje im nije interes ne priznaju državu BiH.Zato je neophodno dobro otvorit oči da nas ovi iz agencija ne prevare i da nam ne izdaju police iz genocidne tvorevine pa čak i da nam vozila voze na njihove stanice za tehnički pregled što su radili prije dvije godine.
joj sranja cuj da se ne bi izlagali trosku...e garant ste vi mislili na narod...joj sranjaaaa
a šta če se desiti sa ovima koji nikad nisu išli na tehnički pregled
masala........ima li kakva slika od novih tablica ?
Cool. jedva cekam :)