Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ovako dragi moji...veoma sam bliska sa porodicom Hamde Ejubovoica, kao prvo, nemaju stan u Hosi, niti pilicaru, niti bilo kakve gluposti koje govorite da posjeduje...drugo, ne ide na tzv. \'\'odmore\'\' vec na poslovni put ;) porodica je najnormalnija, Hamdo je covjek kakvog BiH zasluzuje, rovi krompire, cijepa, sije, kao sav normalan narod, a ljubomorne duse to ne mogu shvatiti xD
neće se nalaziti jer ona centralna džamija već postoji.... i postojaće
kino nam je u izgradnji, informisi se malo pa komentarisi ;))
Puno sreće na sledećim izborima ti želim!! Najbolji si načelnik kojeg je opština imala.!! Netreba nam načelnik kao što je bio Halid Bajrić koji je uništio privredu i sve u Hadžićima! Propalica koji je zavrsio ( kupio ) fakultet u 55 godini života. Sretno ti bilo Hamdo na izborima jer se samo ti brineš za gradžane sve...!!!
Moli se nacelnik Ilidze Senahid Memić, da sto prije prekine ovo bahato ponasanje nacelnika Hadzića, te da istu fontanu napuni zemljom i djubrivom, a sve to u cilju poboljsanja zivotnog standarda i prostornog uredjenja opcine Hadzici. STOP FONTANAMA! Kada se glasovi ne mogu skupiti na posten i moralan nacin, onda, pretpostavljam, uvijek nam preostaje politicka prostitucija, kao sto je ova ! Mole se biraci da \"ne kupuju \" ove jeftine podvale, ipak mi smo intelektualno osvjescena i politicki obrazovana narodna masa!
I kakve ćemo imati koristi od fontane? Ono zelenilo je bilo 100 puta ljepše. Kad već hoćete trošiti pare, napravite nam kino.
Gradi fontanu u OBLIKU KNJIGA kod džamije umjesto kod šKOLE gdje joj je i mjesto!!! Nigdje veze, u Turskoj bar ima svrhu i stoji kod fakulteta! Treba malo čitati između redova i vidjeti šta sve se radi na ovoj općini...tuga...
odakle si ti ?
fina je ovo carsija nekad bila... imala prelijep park sa djecijim igralistem i fontanom... a onda su unistili park i fontanu da bi napravili dzamiju a sada se hvale kako ce hadzici dobiti fontanu... bolje da nisu nista dirali...
Problem je sto ova fontana nece nista promijeniti na imidzu selendre po kojem su poznati Hadzici.
Hadžići, Turska
Prolem je sto je isti taj nacelnik prodao svu najbolju opstinsku zemlju i to vecinom stranim ulagacima, tj. turcima, arapima, itd.... zanima me samo koliko profitira od svake te zarade, odnosno sta sve dobije na \"poklon\" za sklapanje istih tih poslova. Otac petero djece ( i to dva studenta ) , gdje je on samo zaposlen u porodici, nemoguce da za dva mandata zaradi novog Audi-a, stan od 80m2 novogradnje (zgrada kojoj je on odobrio gradnju), stalna putovanja i odmori sa suprugom u Turskoj, ne znam kolika da mu je plata... Ovo sa fontanom je cisto predizborni potez, jeste lijepo imati fontanu, ali ne i neophodno. Postoje okolna sela koji jos nemaju asfalta, rasvjete... (i to pretezno fali onim sto su tik do Hadzica, a sebi je postovani nacelnik, naravno, \"do ispred peci \" asfaltirao)... Treba brate dati priliku i nekom drugom da se dokaze, koji nece mijesati vjeru sa politikom. Ako ovaj isti ostane na vlasti, Hadzici ce postati Turski grad, zasigurno, u kojem on caruje!
predlazem umjesto ove fontane da izgradimo dzamiju !!!
Šteta što izbori nisu svake godine, bili bi najrazvijenija zemlja na svijetu. Ovako samo rade svake četvrte godine.
Sumnjivo je sve što je ovaj načelnik - kabadahija napravio u poslednjih 3 godine.
Jedini park u sred Hadzica ce zabetonirati. Bas lijepo. Koliko ce drveca jos posjeci?